Home Nieuws Valentijn Driessen wijst na Feyenoord – PSV naar Bosz: ‘Dan heb je...

Valentijn Driessen wijst na Feyenoord – PSV naar Bosz: ‘Dan heb je mijn hart gestolen’

1895
0

De wedstrijd tussen Feyenoord – PSV heeft indruk gemaakt op de journalisten van De Telegraaf en het Algemeen Dagblad.

De verschillende podcasts van beide media en landelijke kranten besteden volop aandacht aan de overwinning van PSV in Rotterdam. Vooraf hield vrijwel geen enkele journalist rekening met de optie dat PSV zou gaan winnen in de Kuip maar het liep allemaal anders. Vanaf de aftrap liet PSV al zien met welke intenties men naar Rotterdam was afgereisd. Geenszins werden er spelers gespaard met het oog op de eerste wedstrijd tegen Sturm Graz.

Peter Bosz had zij strijdplan simpel gemaakt en wilde dat Feyenoord afgejaagd zou gaan worden in eigen huis en zo geschiedde. Valentijn Driessen ging er dit weekend eens goed voor zitten maar raakte niet bijster enthousiast van dat wat hij allemaal voorbij zag komen. Zo liet Driessen weten dat hij erg teleurgesteld was na de oefenwedstrijd tussen Borussia Dortmund – Ajax. Driessen kraakt de nummer drie van vorig seizoen van alle kanten.

De criticaster en analist van De Telegraaf was daarentegen zeer te spreken over dat wat hij in de Kuip voorgeschoteld kreeg. Driessen was vrijdagavond onder de indruk van het spel van PSV. De journalist vindt het maar wat knap dat Bosz de speelstijl in zo’n korte tijd zo’n enorme omslag heeft kunnen doen geven en dus klinken er lovende kritieken aan het adres van Peter Bosz.

“Als je zo’n verandering ondergaat qua speelstijl in zes √† zeven weken in de voorbereiding, heb je m’n hart gestolen”, vertelt Driessen in een video-item van De Telegraaf. Driessen vergist zich schromelijk want Peter Bosz was nog geen vijf weken in de weer met het huidige PSV.

“Ik kwam hier aanlopen en al die Feyenoorders zeiden: ‘Haha, PSV wil graag een prijs winnen en dan nemen ze Peter Bosz, hoe is het in godsnaam mogelijk?’ Nou, hij heeft wel laten zien dat hij in korte tijd een heel aardig elftal heeft samengesteld, dat zeer acceptabel voetbal speelt”, wijst Driessen naar de Feyenoord fans die hem in de Kuip aanspraken.

“Zeker de eerste helft was PSV gewoon de baas”, gaat de chef voetbal van De Telegraaf verder. “In de tweede helft ging het wat meer gelijk op. De eerste helft was uitstekend, Feyenoord had eigenlijk geen antwoord op het voetbal van Bosz”, aldus Valentijn Driessen, die zegt erg benieuwd te zijn naar de wedstrijd tegen Sturm Graz in het Philips Stadion.


Vorig artikelPSV fan maakt geen beste beurt in oordeel over de VAR, in relatie tot tweede plaats PSV in de Eredivisie
Volgend artikelFC Utrecht-middenvelder dacht klaar te zijn voor competitiestart maar zag Feyenoord – PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in