Home Nieuws Vraagtekens Valentijn Driessen bij PSV rentree Georginio Wijnaldum

Vraagtekens Valentijn Driessen bij PSV rentree Georginio Wijnaldum

9339
1

AS Roma wordt zeker niet de volgende werkgever van Georginio Wijnaldum en Paris Saint-Germain vermoedelijk ook niet.

In Italie is men zeker. Georginio Wijnaldum heeft zijn beste tijd wel gehad. La Gazzetta dello Sport meldde afgelopen week al dat AS Roma geen toekomst zien in de middenvelder, die voor rond de 7 tot 8 miljoen euro over te nemen is van werkgever Paris Saint-Germain.

AS Roma huurde de middenvelder dit seizoen al van Paris Saint-Germain en had de kans om hem voor acht miljoen euro over te nemen. Ook meldt de Italiaanse sportkrant dat er geen verdere onderhandelingen over een eventuele lagere som zullen volgen. En dus komt Georginio Wijnaldum beschikbaar en is en blijft hij voor PSV een erg interessante speler.

Roma zou ook simpelweg niet overtuigd zijn geraakt van de kwaliteiten van Wijnaldum. Tel daar nog eens een torenhoog salaris bij op van zeven miljoen vast en drie miljoen aan bonussen en de Romeinse club had weinig andere opties de samenwerking met Georginio Wijnaldum te beeindigen. Ook in Nederland zijn er twijfels. De middenvelder speelde recent met Oranje in Stade France al een mindere wedstrijd. Twee weken terug tegen Sevilla in de Europa League finale, bleek nog eens dat Georginio Wijnaldum nog niet op zijn oude niveau zit.

Ook Valentijn Driessen uit zijn twijfels over de fysieke gesteldheid van Wijnaldum. Driessen heeft dan ook zo zijn twijfels over een Eredivisie-rentree van Georginio Wijnaldum. In een video-item van De Telegraaf spreekt Driessen zijn twijfels uit. De chef voetbal van De Telegraaf zegt over Georginio Wijnaldum: “Ik denk dat het goed voor hem is om terug te keren naar Nederland, maar of hij de speler is die PSV verder helpt moeten we afwachten. Als je hem ziet lopen denk je echt dat hij een bulk stenen op zijn rug heeft.”

“Het loopt niet meer”, concludeert Driessen. “Dat vind ik eigenlijk niet zo raar, want hij maakte op zestienjarige leeftijd zijn debuut en heeft natuurlijk altijd verschrikkelijk veel arbeid geleverd. Hij ging maar door, misschien is het pijpje wel leeg nu.”

Driessen besluit: “Hij brengt natuurlijk wel een bak ervaring met zich mee, en zoals je vroeger zag bij bijvoorbeeld Cocu en Van Bommel kan zo’n terugkeer goed of slecht uitpakken, maar in zijn geval is het echt afwachten”, aldus Valentijn Driessen over een eventuele terugkeer van Georginio Wijnaldum.


Vorig artikelPSV hoort vraagprijs Noa Lang: ‘De vraag is of PSV zover kan gaan’
Volgend artikelIn beeld: De treffer van Ricardo Pepi tegen Mexico | Dankbare spits toont grote mate van collegialiteit in Groningen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in