Home Nieuws Valentijn Driessen verwijt Ruud van Nistelrooij niet alles uit PSV te halen:...

Valentijn Driessen verwijt Ruud van Nistelrooij niet alles uit PSV te halen: ‘Makkelijk kampioen kunnen worden’

1065
0

PSV kent een meer dan wisselvallig seizoen in het eerste jaar van hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij.

Of het elftal van Ruud van Nistelrooij stappen voorwaarts maakt kunnen we waarschijnlijk pas in het eerste deel van het volgende seizoen concluderen maar feit is wel dat de lat omhoog moet. Meermaals laten journalisten en analisten weten dat er dit seizoen een meer dan grote mogelijkheid lag om Ajax van de troon te stoten. Feyenoord is PSV echter voor en zal de landskampioen hard van de troon stoten, waar de verwachting was dat PSV dat onder leiding van Ruud van Nistelrooij juist zou gaan waar maken.

En dus richten we de pijlen op de tweede plaats, de bekerfinale en op het volgende seizoen, waarin het dan voor PSV echt moet gaan gebeuren. Het wisselvallig debuutseizoen van Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer van PSV zal wel worden geëvalueerd op de burelen van het Philips Stadion en op de Herdgang. Evalueren kan alle kanten op maar de meeste journalisten en analisten zijn alvast begonnen met evalueren en analyseren. Zo denkt Valentijn Driessen namens Telesport dat Ruud van Nistelrooij niet alles uit de huidige selectie haalt.

Die geluiden zouden in de kantoren van het Philips Stadion ook te horen zijn geweest. Zo wisten verschillende media eerder al te melden dat de PSV directie de handtekening en stempel miste op de huidige selectie. Uiteraard gaat het dan over de gehanteerde speelstijl en het tactische gedeelte van het huidige PSV. Valentijn Driessen denkt er het zijne van.

“Van Nistelrooij zal het allemaal nog moeten bewijzen”, zegt Driessen in het video-item Koffie met Valentijn van Vandaag Inside. “Volendam had zondag een veel duidelijkere speelwijze dan PSV. Je wist exact wat die Volendammers gingen doen, hoe ze speelden en wat ze wilden.”

“Maar dat zag je bij PSV helemaal niet!. Bij PSV heb je iedere keer het idee: ze doen maar wat. Het ziet er gewoon niet uit, Van Nistelrooij haalt er gewoon niet het maximale uit. PSV had dit seizoen makkelijk kampioen kunnen worden, want ze hebben echt wel kwaliteit rondlopen”, aldus een kritische Valentijn Driessen.


Vorig artikelOok van Aanholt hoopt op onmogelijke | Verdediger geniet bij PSV en gaat uit van dubbele winst op Ajax
Volgend artikelVan Hanegem baalt van ’tevredenheid’ bij PSV: ‘Ik zie PSV niet van Ajax winnen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in