Home Nieuws Valentijn Driessen stoort zich aan Schmidt: ‘Grote club PSV werd onder Schmidt...

Valentijn Driessen stoort zich aan Schmidt: ‘Grote club PSV werd onder Schmidt Calimero club’

960
0

De mededeling van Roger Schmidt over zijn naderende afscheid van PSV maakt veel los bij supporters maar ook bij de verschillende media en PSV watchers.

Bij de Telegraaf vindt men er van alles van en dat uit zich in felle commentaren van Valentijn Driessen. De Telegraaf journalist zag PSV gevangen zijn onder Roger Schmidt en denkt dat de club er beter uit gaat komen zonder de Duitse trainer en zijn visie.

Driessen zegt bij VI Vandaag: ‘Ik vind het echt ongelooflijk dat PSV hem tot het laatste moment de regie heeft laten voeren,’ begint Valentijn. ‘Het is te gek voor woorden dat PSV zo z’n oren heeft laten hangen naar deze trainer, zelfs tot het laatste moment. Ze zijn nu teleurgesteld dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt, terwijl ze eigenlijk heel blij moeten zijn’, zegt Driessen.

Driessen stelt vast dat PSV er onder Schmidt niet in slaagde om het veel geprezen spel van de Duitse trainen te spelen. ‘En wat mij ook wel stoorde: PSV is een grote club geworden, sinds Kees Ploegsma, en sinds dat ze spelers als Koeman, Gullit, Vanenburg en Lerby haalden. Maar het werd nu weer een beetje een calimero-club met Schmidt. Het ging altijd maar over Ajax: Ajax was groter, Ajax was beter, Ajax werd bevoordeeld. Zo’n instelling en houding verwacht je niet bij PSV’, is Driessen kritisch.


Vorig artikelVerbazing bij PSV over transfer Phillips van Liverpool naar Bournemouth
Volgend artikelSprak Henk Fraser mysterieus? ‘Fraser heeft een club in gedachten waar niemand aan dacht, club die bij hem past’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in