Home Nieuws Valentijn Driessen raadt Gakpo transfer naar United af, van Nistelrooij geeft zijn...

Valentijn Driessen raadt Gakpo transfer naar United af, van Nistelrooij geeft zijn mening

3552
0

Financial Fair Play. Dat gegeven ligt momenteel ten grondslag aan het nog niet volledig doorpakken van Manchester United inzake de transfer van Cody Gakpo.

De club uit Manchester is zich aan het oriënteren wat betreft de financiën. Ongelimiteerd geld uitgeven is er ook in Manchester niet meer bij en dus worden er gedegen voorbereidingen getroffen om beslagen ten ijs te komen. PSV wil naar verluidt minimaal vijftig miljoen euro voor Gakpo ontvangen en het heeft er alle schijn van dat United aan die voorwaarde kan gaan voldoen.

Valentijn Driessen denkt dat Gakpo er verstandig aan doet om niet naar Old Trafford te verhuizen. “Maar je moet je wel afvragen: is hij een meerwaarde voor United? Op dit moment geloof ik daar niet in”, vervolgt Driessen. “Rashford en Sancho lieten zich zien maandag tegen Liverpool. En Rangers is geen Liverpool. Als ik zijn raadgever zou zijn, zou ik zeggen: joh, blijf nog een jaar in de Eredivisie, ga eens proberen om 34 wedstrijden te spelen. Om daar een groot aantal te beslissen. Ga dan over de grens kijken, dan kom je binnen met extra status en bagage. Nu komt hij binnen als een nobody bij Manchester United.”

Ruud van Nistelrooij prijst Cody Gakpo om zijn onverstoorbaarheid terwijl de geruchten maar niet ophouden. In onderstaande video legt van Nistelrooij uit hoe hij tegen de situatie rond Gakpo aankijkt.


Vorig artikelDe Telegraaf: Manchester United zet transfer in gang, PSV in overleg met Gakpo
Volgend artikelPSV denkt aan Anwar El Ghazi voor opvolging Noni Madueke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in