Home Nieuws Valentijn Driessen pleit voor beeltenis Thijs Slegers in Philips Stadion en wijst...

Valentijn Driessen pleit voor beeltenis Thijs Slegers in Philips Stadion en wijst naar Jacques Ruts

1072
0

Valentijn Driessen was afgelopen maandagavond namens de Telegraaf te gast in De Verlenging tijdens de uitzending voor Thijs Slegers.

De voorman van de Telegraaf blijkt onder de indruk te zijn van de gebeurtenissen rond Thijs Slegers. Enkele dagen na de uitzending doet Driessen zijn verhaal bij Vandaag Inside. De chef-voetbal van de Telegraaf pleit voor een beeltenis van Slegers in het Philips Stadion. Tegelijk wijst Driessen naar voormalig PSV voorzitter Jacques Ruts. Er hangt immers al jaren een beeltenis in het de gangen van het Philips Stadion van Ruts.

Jacques Ruts is een voormalig voorzitter van PSV en was in functie van 1983 tot 1993. Driessen vindt dat Slegers de plaats van Ruts zo kan invullen c.q. innemen in het Philips Stadion. In onderstaande video legt Driessen uit hoe de uitzending indruk op hem maakte.

De chef-voetbal van de Telegraaf stelde ook vast dat hij het gevoel had dat de uitzending van maandagavond ook veel weg had van een uitvaart. Driessen zag ook dat Thijs Slegers inmiddels een boegbeeld is geworden van de PSV gemeenschap.


Vorig artikelSPECIAL | Engelse grootmachten geen partij voor Jong PSV
Volgend artikelAfgang | Twee uitbeurten in Spanje: zes tegendoelpunten, nul voor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in