Home Nieuws Valentijn Driessen pleit voor aanblijven van Bommel: ‘Hij verdient het met een...

Valentijn Driessen pleit voor aanblijven van Bommel: ‘Hij verdient het met een opgeschoonde selectie tweede te worden’

81
0

Menig PSV fan pleit de laatste weken maar vooral dagen voor het ontslag van trainer Mark van Bommel. Hoewel PSV er niet de club naar de trainer zomaar te ontslaan, haalt een ontslag voor de trainer weinig uit.

Wel zijn we als PSV Inside van mening dat Mark van Bommel goede sturing nodig heeft omdat er grote fouten worden gemaakt in bijvoorbeeld de communicatie maar ook rond het aanvoerderschap. Er ontbreken vastigheden en de opstelling heeft los van blessures en schorsingen vaak veel weg van een puzzel dan van een opstelling waar een duidelijk idee en visie achter zit.

Ook Valentijn Driessen ziet als voorman van de Telegraaf geen reden tot ontslag van Mark van Bommel. De chef voetbal van de Telegraaf Allereerst ziet niet direct een beschikbare trainer die met dit bijltje kan hakken. “Advocaat en Ten Cate zijn niet beschikbaar om Mark van Bommel bij PSV uit zijn lijden te verlossen, terwijl diens schoonvader Bert van Marwijk natuurlijk nooit op de positie van zijn schoonzoon gaat zitten”, aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

“Bovenstaande impliceert dat PSV afscheid moet nemen van Van Bommel na vier nederlagen en twee gelijke spelen in de laatste zes wedstrijden. Niet dus. Zolang spelers van PSV niet zijn uitgekeken op Van Bommel, of hem zodanig in de steek laten zoals de VVV’ers hun trainer Robert Maaskant kopje onder duwden bij Heracles moet de leiding van PSV vertrouwen houden in de Limburger. Los nog van het ontbreken van een geschikt en beschikbaar alternatief.”

Volgens Driessen is Van Bommel de dupe van slecht aankoopbeleid, ook al maakt de trainer in zijn optiek zeker fouten. “Alvorens een serieuze evaluatie plaatsvindt, moet Van Bommel meer tijd krijgen met zijn koningskoppel Donyell Malen-Steven Bergwijn en verdient hij een kans om na de winterstop met een opgeschoonde selectie tweede van Nederland te worden.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here