Home Nieuws Valentijn Driessen over contractverlenging: ‘Roger Schmidt schijnt wat eisen te hebben’

Valentijn Driessen over contractverlenging: ‘Roger Schmidt schijnt wat eisen te hebben’

3832
0

Contractverlenging tussen PSV en Roger Schmidt is al enkele weken het hoofdthema als het over PSV gaat.

De partijen zijn met elkaar in gesprek maar witte rook is er nog altijd niet. Toch lijkt het er wel van te gaan komen. Althans, dat is de gedachten die de verschillende journalisten en analisten hebben over de toekomst van Roger Schmidt in Eindhoven.

Chef Voetbal van de Telegraaf Valentijn Driessen denkt dat PSV er goed aan doet om in de winterse transferperiode versterkingen naar Eindhoven te halen. Niet alleen om de selectie te versterken maar ook om trainer Roger Schmidt tevreden te stellen. De Telegraaf journalist denkt dat Schmidt namelijk bepaalde eisen stelt aan een langer verblijf in Eindhoven.

“Als ze verstandig zijn, blazen ze vol op het orgel op die transfermarkt. Nu moet je de koe bij de horens pakken”, zegt Driessen in de podcast van De Telegraaf. “Ze zijn bezig om te verlengen met Schmidt. Dat zou eventueel in de winter, maar Schmidt schijnt wat eisen te stellen en die wil ook dat PSV zich versterkt.”

Driessen sluit winterse aankopen bij PSV dan ook niet uit, waar Schmidt recent juist aangaf geen nieuwe spelers te willen halen in de winterstop. “Zodanige versterkingen dat je inderdaad in de race met Ajax kunt blijven en kampioen kunt worden. Dan moet je niet in actie komen in de zomer, want dan is het kalf mogelijk verdronken. Zeker omdat Feyenoord zich laat horen, dus komende winter zullen ze iets moeten doen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here