Home Nieuws Valentijn Driessen onder de indruk van Otten Cup en wijst naar specifiek...

Valentijn Driessen onder de indruk van Otten Cup en wijst naar specifiek één speler

5679
0

Het jaarlijkse toernooi om de Otten-Cup op De Herdgang staat internationaal hoog aangeschreven en werd dit jaar weer door PSV gewonnen.

Menig jong talent is bekend met het befaamde toernooi op de Herdgang en menig talent laat op de Herdgang zien wat het in zijn mars heeft. Dit jaar viel er weer een speler bij de media, die ondertussen ook de weg weten naar De Herdgang op het moment dat het toernooi aanvangt.

Zo is Valentijn Driessen onder de indruk geraakt van PSV-talent Tai Abed. Abed maakte veel indruk tijdens de Otten Innovation Cup 2023, het jeugdtoernooi dat PSV wist te winnen.

“Ik heb vorige week een schitterende reportage gezien bij ESPN over de Otten Cup”, begint Driessen in de Kick-off Podcast van De Telegraaf tegen oud-trainer Aad de Mos. “Ik was benieuwd en bij PSV TV was er een samenvatting. Ik was blij verrast van die twee aanvallers van PSV. Dat linkspootje en die spits. Krijgen die jongens bij jou nu een ‘kruisje’?”

“Er is één speler, die heeft heel veel potentie. Dat is die jongen die die goal maakte tegen RSC Anderlecht, Tai Abed. Alleen bij PSV wordt hij heel weinig gebruikt. Het is een jongen, die heb ik via een oud-zaakwaarnemer bij PSV aanbevolen, maar hij wordt links en rechts niet geapprecieerd. Misschien is hij wel téveel voetballer”, zegt Aad de Mos.

“Dat meen je niet? Dat is een linkspoot toch? Dat is een pareltje!”, reageert Driessen weer op de woorden van De Mos, die verder gaat: “Hij heeft ook met Israël O19 de halve finale van het EK O19 gehaald tegen Engeland. Ik weet niet wat de reden is. Misschien willen ze hem achterhouden, dat hij zijn contract moet verlengen voordat hij gaat spelen. Op 18-jarige leeftijd moet hij namelijk een nieuw contract tekenen. Maar dat is zeker een pareltje”, aldus Aad de Mos tegen Valentijn Driessen.


Vorig artikelRangers-trainer Michael Beale vastberaden naar Eindhoven en uit alvast klare taal
Volgend artikelForse investering Napoli in nieuwe buitenspeler, vertrek Hirving Lozano komt dichterbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in