Home Nieuws Valentijn Driessen kritisch op transfers PSV en wijst naar Brands en ‘loopjongen’...

Valentijn Driessen kritisch op transfers PSV en wijst naar Brands en ‘loopjongen’ John de Jong

7311
0

Een uiterst kritische Valentijn Driessen begrijpt weinig van de transferzomer van PSV. De Telegraaf voorman is niet onder de indruk.

Waar menigeen onder de indruk is van de aankopen van Brands en de Jong ziet Valentijn Driessen dat duidelijk anders. Driessen heeft veel twijfels over de nieuwkomers. Driessen is ook weinig vleiend over John de Jong, die hij ‘een loopjongen’ noemt.

“Bij PSV willen ze erop en erover richting het kampioenschap. De Jong is een prima aankoop, maar wordt niet jonger”, aldus Driessen. “Til zakte na een droomstart ver weg bij Feyenoord en hoe kunnen de nieuwe directeur Marcel Brands, loopjongen John de Jong en debutant Ruud van Nistelrooij denken dat Simons en Hoever het verschil kunnen maken? Jeugdspelers zonder veel ervaring op het hoogste niveau”, is Driessen kritisch op de jongelingen.

Ook Walter Benitez kan op weinig sympathie rekenen bij Driessen. De veel geprezen doelman stond ook op de radar van PSG maar Driessen is in zijn column voor De Telegraaf sceptisch over de Argentijn. “Benítez schijnt een gigant te zijn, maar de 29-jarige Argentijn was transfervrij, geen international en afkomstig van Nice. In vier serieuze oefenduels kreeg hij al zeven doelpunten om zijn oren”, aldus een uiterst kritische Valentijn Driessen over de transferzomer van PSV.


Vorig artikelVan Nistelrooij wijst naar KNVB: ‘Jammer en teleurstellend dat er geen gehoor aan is gegeven’
Volgend artikelMemphis frustreert clubleiding Barcelona en wil niet vertrekken: ‘Al komen er zes spitsen bij’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in