Home Nieuws Valentijn Driessen kraakt kritische noten na duel in Rotterdam: ‘Hij kan écht...

Valentijn Driessen kraakt kritische noten na duel in Rotterdam: ‘Hij kan écht niet op dit niveau’

9031
0

PSV werd voor de veertiende keer in de historie winnaar van de Johan Cruijff Schaal maar deelde vooral een mentale tik aan Feyenoord uit.

De Rotterdammers waren na afloop dan ook best teleurgesteld in het resultaat. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal lijkt de laatste jaren zeker aan aanzien gewonnen te hebben. Dat valt namelijk af te lezen aan zowel het enthousiasme bij de winnaars als de teleurstelling bij de verliezers. Arne Slot gaf aan flink teleurgesteld te zijn in met name de manier waarop PSV van Feyenoord won. De trainer deelde met grote complimenten uit aan Joey Veerman als beste speler van het veld.

Uiteraard werd er ook gewezen naar Noa Lang, die met name bij de media een gespreksonderwerp werd na de wedstrijd. Dat geldt ook voor André Ramalho, die op weinig krediet kan rekenen van de heren analisten. De Braziliaan speelde wel degelijk een sterke eerste helft in de mandekking en maakte vrijwel geen fouten in defensief opzicht. Ramalho speelde geconcentreerd en dat is weleens anders geweest.

De Telegraaf criticaster Valentijn Driessen richt de pijlen op zowel Noa Lang en André Ramalho. Driessen zag Noa Lang goed spelen tegen Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, maar is een stuk minder te spreken over André Ramalho. De journalist denkt dat PSV defensief nog altijd kwetsbaar is en stelt vast dat er versterkingen dienen te komen.

“Ik denk dat Peter Bosz hier geen genoegen mee neemt en dat hij meer wil”, zegt Driessen in een video-item van De Telegraaf. “Maar als PSV meer wil, moet er wel wat gebeuren. In de defensie waren ze af en toe heel erg kwetsbaar. Ramalho kan op dit niveau echt niet met dit spel. Dat was echt de zwakke schakel achterin, dus daar zal PSV wel aan moeten werken”, aldus Driessen over het verdedigende aspect.

“Er zijn wel wat zwakke punten. In een wedstrijd op topniveau zit Luuk de Jong er na zeventig minuten lelijk doorheen. Maar daarvoor heeft Bosz Ricardo Pepi gehaald. Defensief blijft het kwetsbaar: Teze en Van Aanholt maakten ook hun foutjes, Boscagli was goed aan de bal en zorgde voor rust in de opbouw, maar heeft ook niet alle snelheid”, aldus Driessen.


Vorig artikel‘De Ketelaere is persona non grata bij AC Milan’, Belgische aanvaller is speler van Atalanta Bergamo
Volgend artikelIn Wolfsburg is men niet te spreken over Earnie Stewart, uitspraken zetten kwaad bloed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in