Home Nieuws Valentijn Driessen haalt uit naar Steven Bergwijn: ‘Gakpo en Depay maakten veel...

Valentijn Driessen haalt uit naar Steven Bergwijn: ‘Gakpo en Depay maakten veel meer indruk’

5968
3

Het vaderlandse journaille weet daags na de 2-0 zege op Senegal de prestatie van Oranje in Qatar op waarde te schatten.

Dat wil zeggen dat er vrij kritisch naar bepaalde spelers wordt gekeken. Met name Steven Bergwijn en Vincent Janssen vielen in negatieve zin op. Zo is NOS chef voetbal Arno Vermeulen niet te spreken over de bijdrage van Vincent Janssen. Vermeulen noemt Janssen zelfs een dissonant en een speler die niet mee kan met het niveau van Oranje. De vele verkeerde balaannames van Janssen worden door Vermeulen stevig beoordeeld.

Ook Valentijn Driessen was na afloop van de openingswedstrijd van Oranje op het WK bepaald niet enthousiast over het vertoonde spel van Oranje en met name van twee spelers bleek Driessen niet gecharmeerd te zijn. De kritische journalist gaat er vanuit dat van Gaal bljft vasthouden aan Cody Gakpo en Memphis Depay.

“Normaal gesproken zegt hij dat het geweldig was als Oranje slecht heeft gespeeld en als ze gewonnen hebben valt het altijd zwaar tegen”, zegt de chef voetbal van De Telegraaf. “Maar hij gaf een reëel beeld van de wedstrijd. Hij gaf nog wel even aan dat ‘zijn’ wissels het verschil maakten.”

“Het waren twee spelers die er al in stonden, maar het waren positiewisselingen. Het duo Depay en Gakpo maakte wel veel meer indruk dan Janssen en Bergwijn. Met dat duo word je geen wereldkampioen”, aldus de journalist van de Telegraaf over de bijdrage van Vincent Janssen en Steven Bergwijn.


Vorig artikelSchakelt United spoedig door naar Cody Gakpo? Ronaldo biedt zichzelf aan bij Real Madrid
Volgend artikelFIFA heeft prestatie Gakpo in beeld | Wereldvoetbalbond vergelijkt Gakpo met Robin van Persie

3 REACTIES

  1. Ik vind het opvallend dat er niets gezegd of geschreven wordt over Daly Blind. Niet om aan te zien. In deze opstelling moet er iemand staan die de gehele flank kan bestieren. Deze trage slak krijgt mijns inziens de voorkeur omdat pappie in de technische staf zit. Zet Malacia maar op die positie dan krijg je heel wat anders te zien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in