Home Nieuws Valentijn Driessen gaat verder: ‘Dit PSV vertoont trekjes van Red Bull Salzburg’

Valentijn Driessen gaat verder: ‘Dit PSV vertoont trekjes van Red Bull Salzburg’

10768
0

Valentijn Driessen raakt deze week niet uitgesproken over de seizoenstart van het nieuwe PSV.

De chef Voetbal van de Telegraaf gaat deze week verder waar hij gebleven is en steekt opnieuw zijn bewondering voor de eerste maand wedstrijden van PSV niet onder stoelen of banken.

De Chef Voetbal van de Telegraaf was na de wedstrijd van zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena al vol lof over het nieuwe PSV onder Roger Schmidt en die mening stelt hij deze week niet bepaald bij. Driessen is onder de indruk van PSV en verwacht veel van het nieuwe seizoen.

Driessen tracht de voortvarende start van het nieuwe seizoen te analyseren. “Of de PSV-leiding met Toon Gerbrands en John de Jong heeft ingegrepen vanwege dreigende kapitaalvernietiging of dat Schmidt zelf bij zinnen is gekomen; het nu gekozen 4-3-3-systeem past de offensieve PSV’ers als een strak maatkostuum. Met het aankoopbeleid heeft het overigens niets te maken, want de drie aanvallers en drie middenvelders stonden ook vorig seizoen al onder contract in Eindhoven”, schrijft Driessen in De Telegraaf.

Driessen gaat verder en kijkt daarbij naar het spel wat PSV nu onder Schmidt op de mat legt. Het doet de Telegraaf criticaster terugdenken aan de periode van Schmidt in Salzburg.
“Dit PSV vertoont trekjes van het Red Bull Salzburg, waarmee Schmidt ooit zijn naam als trainer vestigde”, vervolgt Driessen. “Al blijft het sportief en financieel doodzonde voor PSV dat de Duitser Ihattaren niet aan het voetballen heeft weten te krijgen. De Eindhovenaren hebben desondanks het momentum en worden een geduchte uitdager van Ajax.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here