Home Nieuws Valentijn Driessen complimenteert Joël Drommel: ‘Hij houdt PSV wel twee keer overeind’

Valentijn Driessen complimenteert Joël Drommel: ‘Hij houdt PSV wel twee keer overeind’

831
0

De vaak kritische Valentijn Driessen was daags na de nederlaag in San Sebastian hard voor PSV en het vertoonde spel.

In de terugblik van Telesport haalt Valentijn Driessen hard uit naar de performance van PSV en de algehele staat van het elftal. Driesssen staat net als Johan Derksen bepaald niet bekend als een fan van Roger Schmidt en zijn aanpak in Eindhoven. Driessen vindt dat PSV haar conclusies moet trekken na anderhalf Roger Schmidt aan het roer in Eindhoven.

De Telegraaf man is pertinent tegen contractverlenging van Schmidt in Eindhoven en vindt eigenlijk dat de club Schmidt naar Leipzig had moeten laten gaan vorige week. PSV maakt zich dus op voor de Conference League. Ondanks dat de ploeg collectief door het ijs zakte is Driessen wel te spreken over het optreden van keeper Joël Drommel: “Hij houdt de ploeg minimaal twee keer overeind”, stelt Driessen vast over de veel bekritiseerde keeper die toch ook weer vrij hulpeloos in wist te grijpen bij de 3-0 van de Basken.

Na afloop was Joel Drommel net als de rest van de ploeg erg teleurgesteld. De teleurstelling droop van de gezichten van de spelers waarbij Andre Ramalho nog wel het meest aangeslagen leek. De verdediger stapte als laatste van het veld in de wetenschap dat hij en zijn teamgenoten door de ondergrens gezakt waren. In gesprek met PSV TV laat Joel Drommel zijn licht schijnen over de nederlaag in San Sebastian.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here