Home Nieuws Valentijn Driessen adviseert Xavi Simons: ‘Simons moet zo snel mogelijk hogerop’

Valentijn Driessen adviseert Xavi Simons: ‘Simons moet zo snel mogelijk hogerop’

3693
2

De lovende kritieken over Xavi Simons houden maar aan. De jonge aanvaller presteert ook meer dan naar behoren.

Tegelijk vraagt menig analist zich af of Simons er goed aan doet bij PSV te blijven na dit seizoen, alsmede is menig analist van mening dat een extra jaar PSV eigenlijk een must moet zijn voor Simons. In Eindhoven is de middenvelder immers zeker van een positie in de basis en dat is nu eenmaal van groot belang voor jonge spelers. Bovendien laat Simons zich ook geregeld uit over zijn toekomst, die wat hem betreft het komende seizoen toch wel in Eindhoven lijkt te liggen.

Valentijn Driessen denkt te weten dat het beter is om PSV na dit seizoen te verlaten. De Telegraaf journalist is wel erg te spreken over Xavi Simons. En dus is Driessen zelfs van mening dat Simons zo snel mogelijk een stap moet gaan maken. Driessen legt uit waarom.

“Die moet zo snel mogelijk hogerop”, zegt de Telegraaf journalist in de Kick-Off podcast van De Telegraaf. “Als je ook ziet hoe hij die goal maakt tegen Twente. Dat is extra individuele klasse. Hij doet het vaker in Nederland. Hij moet ergens spelen waar hij meer weerstand krijgt en kan doorgroeien. Alleen onder weerstand kun je groeien. Als je geen weerstand krijgt, weet je nooit waar je plafond ligt. Hij moet zichzelf ontwikkelen. Voetbal is een teamsport, maar ook een individuele sport. Hij moet zichzelf verder ontwikkelen voordat hij een team kan dragen”, klinkt het.


Vorig artikelUEFA laat PSV lang wachten, Europese voetbalbond komt pas eind maart met uitspraak
Volgend artikelWalter Benítez zes weken geblesseerd, Is Joël Drommel klaar voor hoofdrol?

2 REACTIES

  1. Heel logisch en achterbaks van die Driesen. Natuurlijk willen die Amsterdammers Xavi zien vertrekken bij PSV. Ze zouden hem zo graag zelf willen hebben. Hetzelfde verhaal als indertijd met Bergwijn.

  2. Zou Valentijn Driessen ook zo stellig zijn als Simons voor Ajax zou spelen, of is hij misschien jaloers omdat hij bij PSV voetbalt???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in