Home Nieuws Valentijn Driessen adviseert PSV: ‘Koop Luuk de Jong, hij zorgt voor de...

Valentijn Driessen adviseert PSV: ‘Koop Luuk de Jong, hij zorgt voor de 1e of 2e plaats in de Eredivisie’

1906
0

Valentijn Driessen heeft veel vertrouwen in Luuk de Jong. De Chef Voetbal van de Telegraaf denkt dat PSV verder gaat komen met de kopsterke spits.

Driessen wijst daarbij naar Eran Zahavi, die op beslissende momenten gefaald heeft. Driessen noemt de return tegen Benfica als lichtend voorbeeld. ‘De kansen die Zahavi mist, zijn aan Luuk de Jong wel besteed’, aldus Driessen. Sevilla vraagt zes miljoen euro voor Luuk de Jong en dat bedrag zou aan de hoge kant zijn voor PSV, wordt gesuggereerd door diverse media.

“Die zou ik voor hem wel neertellen”, zegt journalist Valentijn Driessen. “Omdat hij een garantie voor doelpunten in de Eredivisie is. De Jong is ook iemand die waarschijnlijk naar het WK gaat, een prima pinchhitter, en voor de Nederlandse competitie zeker goed genoeg. PSV krijgt straks ook nog belangrijke wedstrijden om de Champions League te halen, dat niveau heeft De Jong wel.”

“Als je Zahavi de kansen zag missen in de vorige voorronde, tegen Benfica, waardoor PSV er uit werd geknikkerd. Die maakt De Jong fluitend af. Luuk de Jong is een garantie voor 20 tot 25 doelpunten en daarmee ben je in de Eredivisie als PSV zijnde al snel eerste of tweede”, aldus Driessen in de Kick-off podcast van De Telegraaf. De chef Voetbal wijst daarbij naar de startbewijzen voor de Champions League voor seizoen 2023-2024, waarbij de Eredivisie meteen twee deelnemers mag afvaardigen en dus meteen 40 miljoen euro kan bijschrijven.


Vorig artikelLuuk de Jong wijst Mexicaanse aanbod af, Mexicaanse media melden dat keuze op PSV is gevallen
Volgend artikelMario Götze kiest binnen enkele dagen uit aanbiedingen van Benfica, Frankfurt en Miami

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in