Home Nieuws Valentijn Driessen aangesproken tijdens PSV – Ajax: ‘Na afloop heb ik ze...

Valentijn Driessen aangesproken tijdens PSV – Ajax: ‘Na afloop heb ik ze niet meer gezien’

3905
2

Ook Valentijn Driessen was zondagmiddag te gast in het Philips Stadion. De voorman van De Telegraaf was vooraf benieuwd hoe beide ploegen zich zouden gaan verhouden als nummer één en zeventien van de ranglijst.

Het werd een waar spektakelstuk, zag de chef-voetbal van de Amsterdamse krant. De doorgaans kritische Driessen heeft geweten dat hij de weg naar het Philips Stadion nam want tijdens de wedstrijd werd hij aangesproken door vermoedelijk Ajax-liefhebbers.

Driessen werd in de rust van de wedstrijd tussen PSV en Ajax door een aantal mensen in het stadion op de eretribune aangesproken. De voetballiefhebbers dan wel Amsterdammers wezen Driessen erop dat Ajax in de eerste helft had laten zien dat het wel degelijk goed voetbal kan spelen. Driessen is de afgelopen week vaak kritisch geweest op het spel van de Amsterdammers.

De wedstrijd liep aanvankelijk anders dan verwacht. Ajax ging tegen alle verwachtingen in met een 1-2 voorsprong de rust in en had zelfs met een comfortabelere tussenstand de rust in kunnen gaan. Valentijn Driessen moet eveneens met veel verbazing naar de eerste 45 minuten in Eindhoven hebben gekeken. Tijdens de rust werd Driessen er op gewezen dat Ajax een uitstekende eerste helft achter de rug had.

“Het was ook heel opvallend. In de rust ging ik koffie halen en toen werd ik door drie mensen aangesproken. Die zien mij allemaal als een soort verdediger van Steijn en riepen allemaal ‘zie je wel, zie je wel’. Na afloop heb ik ze trouwens niet meer gezien”, vertelt Driessen maandag in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

“Ik heb altijd gezegd dat Steijn er veel te weinig heeft uitgehaald. Daar blijf ik bij. Er is voldoende kwaliteit om er meer uit te halen dan er is uitgehaald, maar Steijn heeft natuurlijk wel te maken gehad met een bestuurlijke chaos. Chaos bij Mislintat. Daar heeft hij te maken gehad”, aldus Valentijn Driessen, die PSV in de tweede helft zag excelleren.

De wissels van Peter Bosz konden Driessen dan ook wel bekoren. Bosz deed precies wat PSV nodig had. De Apeldoorner besloot na 45 minuten drastisch in te grijpen en haalde naast Malik Tillman ook Joey Veerman naar de kant. Met Ismael Saibari en Guus Til voor hen in de plaats zette PSV de achterstand recht en won het uiteindelijk afgetekend met 5-2.

Vorig artikelSjaak Swart werd na PSV-Ajax gebeld door PSV fans | ‘Door een paar ‘k*t goals wint PSV’
Volgend artikelVan der Gijp is lovend over PSV’er: ‘Ik vind hem geweldig, het is echt een bulldozer!’