Home Nieuws Valencia mengt zich in strijd om Hirving Lozano

Valencia mengt zich in strijd om Hirving Lozano

79
0

Napoli wordt al maandenlang gelinkt aan Hirving Lozano. De Italiaanse club spreekt onomwonden uit de mexicaan van PSV te willen overnemen.

De Italiaanse club leek de beste papieren te hebben in de strijd om PSV’s sterspeler maar er is een nieuwe club die dingt naar de diensten van Lozano. Dit meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio. De Sky journalist meldt dat nu ook Valencia serieus geïnteresseerd in Lozano.


Napoli nam afgelopen weekend Kostas Manolas over van AS Roma voor 36 miljoen euro. De Griekse verdediger behoort net als Lozano tot de stal van Mino Raiola. De zaakwaarnemer sprak toen ook opnieuw met de mensen van Napoli over Lozano maar echt serieus zet men de interesse in Lozano niet door.

Valencia probeert Raiola te overtuigen door hem dertig procent van een toekomstige transfersom voor Lozano te beloven, schrijft Di Marzio dinsdag. De bijzondere plannen van het inmiddels door een overname kapitaalkrachtige Valencia zijn even bijzonder als opvallend te noemen. Napoli werkt ondertussen ook nog aan een deal voor James Rodriguez. De Colombiaan, die mag vertrekken bij Real Madrid, staat hoog op het verlanglijstje van trainer Carlo Ancelotti.

De onderhandelingen zijn vergevorderd, maar beide partijen moeten nog een akkoord bereiken over de portretrechten. James is een ster in eigen land, waardoor die rechten miljoenen waard zijn.


Facebook Comments