Home Nieuws Vader Jorge Silva wijst naar Anderlecht: ‘Als een huwelijk niet meer werkt,...

Vader Jorge Silva wijst naar Anderlecht: ‘Als een huwelijk niet meer werkt, moet je scheiden’

778
0

Fábio Silva is erg blij met zijn nieuwe club PSV maar anderzijds is de aanvaller, die als multifunctioneel geldt, ook blij weg te zijn uit Brussel.

Er doen vele verhalen de ronde over de nog altijd jonge spits uit Portugal, die er al een flink voetballeven op heeft zitten als we zijn leeftijd en ervaring op het hoogste niveau bekijken. Doorgebroken bij FC Porto maar als snel op de troon gezet in Engeland. Middels allerlei miljoenenconstructies haalde Wolverhampton hem weg uit zijn vertrouwde omgeving om meteen voor de leeuwen te worden gegooid in de befaamde Premier League.

De connectie tussen Wolverhampton, zaakwaarnemer Mendes en Fc Porto maar feitelijk de gehele Portugese Liga zijn daar maar was Fábio Silva wel klaar om het in buitenland te presteren? In Brussel denken ze wellicht van niet want er waren de nodige problemen rond Fábio Silva. Niet gemotiveerd zijn, ruzie op trainingen, niet geheel fit zijn en een vertrekwens uiten door meermaals uit te spreken niet meer voor Anderlecht te willen spelen. Fábio Silva is inmiddels PSV’er maar Belgische media lijken nog altijd om de waarheid te strijden.

Zo denkt Het Laatste Nieuws te weten dat Fábio Silva vooral in de spiegel moet kijken maar vind analist Gilles de Bilde dat Anderlecht een topspits in wording heeft laten gaan. De Bilde denkt dat Anderlecht Fábio Silva zeer zeker gaat missen. Het Gazet van Antwerpen sprak met de vader van spits, die in zijn jongere jaren nog tegen Ruud van Nistelrooij gespeeld heeft. Naar nu blijkt is de vader van Fábio Silva het wel ver beu, alle onzinverhalen over zijn zoon die in Brussel de ronde doen.

Het Gazet van Antwerpen verwacht ook dat Anderlecht Fábio Silva zal gaan missen. “Hoe je het ook draait of keert: Anderlecht verloor in januari zijn beste spits. Fabio Silva verbrak zijn huurcontract en trok naar PSV. De Portugees raakte bij paars-wit zijn motivatie kwijt en er was sprake van een discussie met coach Brian Riemer”, schrijft de krant.

Jorge Silva, inmiddels 47 jaar oud en Fabio’s vader is het zat en wenst hun kant van het verhaal vertellen. “Ik aanvaard niet dat er leugens over mijn zoon worden verteld”, zegt hij tegen Het Gazet van Antwerpen. Jorge Silva zegt dat er niets van klopt dat zijn zoon geweigerd zou hebben nog langer voor Anderlecht te spelen en bestrijdt tevens de verhalen over zijn geringe fitheid en uithoudingsvermogen. Jorge Silva benadrukt dat de gehele familie erg blij is met de kansen van Fábio Silva bij PSV.


Vorig artikelVan Nistelrooij blij met aanwinsten maar rekende op nog een transfer: ‘Ik dacht: ze halen hem zo op’
Volgend artikelWaterreus pessimistisch gestemd en oneens met Vink: ‘We zijn zwakker geworden, zo goed was het al niet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in