Home Nieuws Vader de Jong over toekomst Luuk de Jong: ‘We zien jullie weer...

Vader de Jong over toekomst Luuk de Jong: ‘We zien jullie weer in Brabant’

5208
0

FC Barcelona en Sevilla. Twee clubs die inmiddels een kruisje achter de naam van Luuk de Jong hebben staan.

PSV en Eindhoven zijn Luuk de Jong erg goed gezind maar voor een terugkeer was het simpelweg nog iets te vroeg. En zo geschiedde dat PSV ambassadeur de Jong naar Barcelona toog om daar een seizoen lang de tweede optie in de spits voor Ronald Koeman te zijn.


Een prachtig avontuur voor de beste kopper van Europa. De gehele familie de Jong geniet van de buitenlandse jaren van Luuk de Jong. Zo sprak vader de Jong zich vorige week tegenover Omroep Brabant al uit over het nieuwe avontuur van zijn zoon. Hoewel het allemaal net rond kwam voor de deadline van 24.00u waren er eerder die dag en avond toch de nodige zenuwen.

Vader George de Jong licht nog een tipje van de sluier op. “Dat is wel het aparte. Barcelona en Sevilla hebben alles voor twaalf uur ingediend, maar toen werd het stil. Zelfs toen we om een uur of zeven wakker werden was er nog geen honderd procent groen licht. Het stond overal, maar de bevestiging was er nog niet. Nu is alles honderd procent rond.”

Roger Schmidt zei vorige week al dat Luuk de Jong niet naar PSV kwam om de gelederen te versterken maar tussen de regels door viel te beluisteren dat een terugkeer van de Jong naar Eindhoven toch binnen enkele jaren realiteit zal gaan worden. Oftwel, ooit komt PSV ambassadeur Luuk de Jong waarschijnlijk ook wel weer terug naar PSV. Dat zegt zijn vader ook tussen de regels door. “We zien jullie weer in Brabant.”