Home Nieuws Vader Bergwijn over interesse Serie A clubs: ‘Steven kan zich overal aanpassen’

Vader Bergwijn over interesse Serie A clubs: ‘Steven kan zich overal aanpassen’

27
0

Steven Bergwijn geraakt steeds meer in de picture van de internationale topclubs.

De wedstrijd tussen PSV en Inter in de Champions League was wat dat betreft een opmaat voor mogelijke interesse van de grote Italiaanse clubs.


Bergwijn was één van de grote uitblinkers tegen Internazionale. Italiaanse media en fans raakten onder de indruk van het spel van Bergwijn. De vader en vaste volger van de sterke vleugelspeler denkt dat zijn zoon in principe goed in de Serie A zou passen. Serie A club Torino was al meerdere keren concreet voor Bergwijn maar de familie wimpelde de interesse af.

In gesprek met FC InterNews liet Bergwijn senior zich onlangs uit over de toekomst van zijn zoon. “Steven is dol op voetbal, hij kan zich waar nodig aanpassen aan elke competitie. Wanneer we naar een ander land verhuizen is vooral het sociale aspect erg belangrijk. Als we als gezin met hem mee kunnen gaan en hem nauw kunnen volgen, kan hij zich gemakkelijker aanpassen, ook in Rusland of China. De Serie A is een mooie competitie met veel geweldige teams en Italië is een prachtig land waar het eten heerlijk is.”

Ondanks alle de geruchten is er vooralsnog geen sprake van contact tussen PSV en Inter. “Als PSV beslist een bod te accepteren, zal dat aan het einde van het seizoen zijn, niet in januari”, aldus pa Bergwijn. “Niemand van Inter heeft tot nu toe ook contact opgenomen met PSV. Steven is er niet op uit om Eindhoven te verlaten.”


Facebook Comments