Home Nieuws Update van het blessurefront: einde seizoen voor zestal spelers

Update van het blessurefront: einde seizoen voor zestal spelers

7232
0

Waar Feyenoord fit en wel de finale van een Europees toernooi haalt, vechten het gehavende en niet fitte PSV en Ajax om de landstitel.

De selectie van Roger Schmidt loopt op haar laatste benen. Inmiddels volgt er vrijwel wekelijks een blessure update omdat er nu eenmaal sprake is van vele blessures. Zo ook een update over de wedstrijd tegen Feyenoord. Roger Schmidt stelt dat Mario Götze en Noni Madueke weer terugkeren bij de selectie. André Ramalho zal niet in actie komen in De Kuip, terwijl het seizoen van Phillipp Mwene, Ryan Thomas, Armando Obispo, Olivier Boscagli, Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen definitief ten einde is.

Het blijven opmerkelijke conclusies want spelers als Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen wisten bij lange niet veel minuten te maken dit seizoen maar kampen wel met stevige spierblessures. Götze kampte met een lichte blessure, waardoor hij het duel met Willem II moest laten schieten. De Duitse middenvelder is nu weer helemaal fit en kan spelen in de Kuip. Dat geldt dus ook voor Madueke, die dit seizoen al verschillende spierblessures opliep. Schmidt hoopte ook dat Ramalho in actie kon komen in De Kuip, maar de blessure van de Braziliaan is ernstiger dan verwacht en dus kan ook een streep door de naam van Ramalho.

Het is echter niet uitgesloten dat Ramalho nog minuten gaat maken dit seizoen. Na de wedstrijd in de Kuip volgen nog twee competitiewedstrijden. De spelers die zeker geen minuten meer gaan maken luisteren naar de namen van Mwene, Thomas, Obispo, Boscagli, Vinícius en Vertessen. Schmidt zegt dat hij dit seizoen niet meer rekent op het zestal. Het is inmiddels behelpen geblazen wat een maken van een fatsoenlijke beginopstelling aangaat.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here