Home Nieuws Unnerstall krijgt lovende kritieken vanuit Eindhoven én kritiek op Drommel mee: ‘Schmidt...

Unnerstall krijgt lovende kritieken vanuit Eindhoven én kritiek op Drommel mee: ‘Schmidt wilde een ander type keeper’

8725
0

Lars Unnerstall is in de Eredivisie inmiddels een veel besproken doelman.

De Duitse atleet maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar FC Twente en is daar erg goed uit gekomen. Unnerstall keept de sterren van de hemel, maakt geen fouten en pakt wekelijks onmogelijke ballen voor FC Twente. De transfervrije overgang van PSV naar Enschede levert nu maanden later veel kritiek op in Eindhoven, zo krijgt ook Lars Unnerstall mee. Zowel analisten als journalisten vragen zich af of PSV de juiste keuzes gemaakt heeft afgelopen zomer.

De Duitser is geen rancuneus persoon en kijkt bepaald niet in frustratie achterom. “Ik weet dat er mensen zijn die vinden dat PSV een slechte keuze heeft gemaakt door mij zo ‘makkelijk’ naar FC Twente te laten gaan”, vertelt Unnerstall in TROTS, het businessmagazine van FC Twente. “Zoals Peter R. de Vries, die kort voor zijn dood nog mooie woorden over mij sprak. Heel complimenteus.”

De misdaadjournalist gold als een fan van Lars Unnerstall en zei dan ook over de Duitse keeper: “Bij mij had hij in het eerste van PSV gestaan”, aldus de eerder dit jaar overleden misdaadjournalist.

“Maar PSV-trainer Roger Schmidt wilde een ander type keeper”, vervolgt Unnerstall over de veel besproken transfers. “Iemand die beter meevoetbalt dan ik: Joël Drommel. Daar was hij eerlijk over, en duidelijk. Prima. Daar kan ik best mee leven. Want ik zit nu bij een geweldige club, heb een vierjarig contract getekend en wil hier zo lang mogelijk onder de lat blijven staan. Dus: mij zul je niet horen klagen”, aldus een niet rancuneuze Unnerstall, die wekelijks uitblinkt in Enschede.


Facebook Comments Box