Home Nieuws United legende baalt nog altijd van transfer Robben van PSV naar Chelsea

United legende baalt nog altijd van transfer Robben van PSV naar Chelsea

545
0

Arjen Robben heeft zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen maar de ex PSV’er, die er afgelopen zomer over dacht naar Eindhoven terug te keren, maakt nog altijd veel indruk in de voetbalwereld.

Ten tijden van de transfer van Robben naar Chelsea was ook Manchester United erg concreet voor Robben. Ex topverdediger Rio Ferdinand baalt er nog altijd van dat Arjen Robben in 2004 Chelsea boven Manchester United verkoos. De huidige BBC analyticus vertelt dat op zijn instagrampagina.

Ferdinand was in 2004 een van de vaste waarden van Manchester United, dat hij van 2002 tot 2014 diende. De Engelse verdediger won zes Engelse landstitels en in 2008 de Champions League.

Ferdinand doet uit de doeken dat Robben het trainingscentrum van United bezocht maar ook dat bezoek hem niet kon overtuigen voor United te kiezen. ‘Robben was zo smerig goed. Oooh Robben, wat hadden we hem moeten halen toen. Hij liep rond op Carrington, de geur beviel hem blijkbaar niet en hij ging naar Chelsea. Ik kon het niet geloven, man. Hij had zó goed voor ons kunnen zijn. Hij kwam altijd maar naar binnen, naar zijn linkerbeen. En niemand kon dat tegenhouden. Niemand’, aldus Ferdinand over Arjen Robben.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here