Home Nieuws Uitvallen Narsingh draagt bij aan prima resultaat op Old Trafford

Uitvallen Narsingh draagt bij aan prima resultaat op Old Trafford

19
0

Een geconcentreerd, gefocust en volwassen spelend PSV heeft een prima prestatie geleverd door een belangrijk punt uit het vuur te slepen tegen de Engelse grootmacht United.

Het spelbeeld in de eerste helft was voorspelbaar; United viel aan en PSV hield tegen. Op enkele kleine kansen na werd United niet of nauwelijks gevaarlijk.
De vroege blessure van Narsingh, die toch verrassend mocht starten ten gunste van Pereiro, speelde PSV in de kaart. Immers de sterk en volwassen spelende Pereiro was behalve aanspeelpunt ook de extra man die PSV voorin nodig had om het spel iets meer naar zich toe te trekken dan in het eerste half uur het geval was. Narsingh moest dienen als snelle rechtsbuiten maar daar kwam de eerste 12 minuten niets van terecht. Met het inbrengen van de zwervende Pereiro ging PSV anders spelen en leek het elftal meer in balans wat het spel naar voren betrof. Het uitvallen van Narsingh deed PSV alles behalve twijfelen.

Het was met name aan Jeroen Zoet te danken dat de Engelsen niet op voorsprong kwamen. Zoet keepte uitstekend en was alert bij schoten vanaf de zijkant van United. Het grote United werd in de 2e helft een armzalig elftal wat vrijwel alles fout deed. De tactische wissel van Louis van Gaal door Schweinsteiger te wisselen, pakte uit in het voordeel van PSV wat daardoor nog meer aan voetballen toekwam dan in het 2e gedeelte van de eerste helft. Zelfs met een verdedigende wissel in de vorm van het inbrengen van Isimat, kon United PSV niet onder druk zetten waardoor het zogenaamde grote United als een angstig elftal niet meer wist welke keuze’s het moest maken.
Zonder noemenswaardige uitblinkers hield PSV stand en haalde het een punt weg op Old Trafford. Hoewel het elftal van Cocu geen absolute uitblinkers telde, was het duidelijk dat Jeroen Zoet een aantal prima reddingen verrichtte en scherp bij de les was. Verder droegen voornamelijk aanjager Guardado, maar ook Brenet met uitstekend spel bij aan het resultaat in Manchester. Joshua Brenet leed vrijwel geen balverlies en kende een sterk internationaal optreden. Davy Propper liet bij tijd en wijle met prima acties en simpele bewegingen, zien dat PSV vermoedelijk niet zijn eindstation zal zijn.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here