Home Nieuws Uitvakken uitverkocht | Champions League-wedstrijden in Lens en Sevilla uitverkocht voor PSV...

Uitvakken uitverkocht | Champions League-wedstrijden in Lens en Sevilla uitverkocht voor PSV fans

1432
0

PSV gaat op het vervolg van de Champions League-reis door Europa maximaal gesteund worden.

De aanhang lijkt nog volop te geloven in een goed resultaat in groep B. RC Lens is de volgende tegenstander voor PSV op weg naar plaats 1,2 of drie in groep B.

PSV reist dit najaar nog af naar de Noord-Franse stad Lens en naar de Zuid-Spaanse stad Sevilla. Eerder dit jaar speelde PSV ook al in Sevilla, waar het in februari door bijna 4000 fans werd gesteund, inclusief de zakelijke relaties.

De wedstrijd in groep B van de Champions League, wedstrijd nummer vijf, in Sevilla wordt pas einde november gespeeld maar is op dit moment al uitverkocht voor PSV fans.

Dat betekent dat het uitvak in zijn geheel vol zal zitten en met 2200 fans gevuld zal zijn. Alle 2200 kaarten die beschikbaar waren voor het uitvak van het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán zijn dinsdag, op de dag van de thuiswedstrijd tegen Sevilla, allen verkocht. Vorig seizoen kreeg PSV nog 888 kaarten extra toen het uitvak in Sevilla was uitverkocht. Ook deze waren toen in mum van tijd al verkocht.

Mogelijk biedt Sevilla nog extra kaarten aan PSV fans de komende weken. Daar is nog geen beslissing over genomen. In Lens wordt PSV 24 oktober ook maximaal gesteund. PSV zal door een kleine 2500 fans worden gesteund in de Noord-Franse stad. Daarmee zal het uitvak volledig gevuld zijn.


Vorig artikelNoa Lang geeft unieke antwoorden | Topaanvaller dribbelt zichzelf richting Messi en Neymar
Volgend artikelJermain Lens aan het woord: ‘Ze kwamen bewapend op me aflopen…’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in