Home Nieuws Uitspraken Stan Valckx alleszeggend: ‘Van Nistelrooij kreeg van de directie te horen:...

Uitspraken Stan Valckx alleszeggend: ‘Van Nistelrooij kreeg van de directie te horen: het is code rood’

126253
1

Zondagmorgen voor de wedstrijd tegen AZ waren de perikelen rond PSV en Ruud van Nistelrooij als vanzelfsprekend onderwerp van gesprek bij Goedemorgen Eredivisie.

Naast de opvallende woorden van Hans Kraaij junior over eventueel lekkende spelers dan wel zaakwaarnemers in de media, vielen er nog een aantal opvallende woorden te noteren. Tafelgast Stan Valckx blijkt veel meer relevante informatie te hebben over de gebeurtenissen in het Philips Stadion, waarbij vooral door Valckx gewezen wordt naar de woorden van de directie richting Ruud van Nistelrooij. De directie van de club zei te gissen naar de ware reden van het vetrek van de trainer maar Valckx weet wel beter.

Valckx vertelt tussen de regels door dat de directie van PSV Ruud van Nistelrooij eigenlijk mede wist te delen dat de situatie er niet goed voor stond voor wat betreft zijn positie als trainer van PSV 1. Daarbij zouden woorden uitgesproken zijn die Ruud van Nistelrooij als wantrouwen voelde.

‘Ik heb begrepen dat Ruud aanvankelijk best happy was met dat stuk in de Telegraaf. Hij wilde dat eigenlijk gaan gebruiken om de jongens allemaal op scherp te zetten. Ruud was op weg naar de training en dacht ‘ik ga de spelers op scherp zetten’ en toen heeft hij ’s avonds een gesprek gehad met Marcel Brands en Earnie Stewart en toen proefde hij eigenlijk te weinig vertrouwen vanuit de directie. Er werd geroepen: ‘het is code rood en heel veel dingen gaan niet goed. Toen heeft Ruud er nog een nacht over nagedacht en besloten om er mee te stoppen ja’, aldus insider Stan Valckx, die duidelijk over meer informatie lijkt te beschikken.

De woorden van Valckx mogen gewikt en gewogen worden maar het heeft er ondertussen toch alle schijn van dat Marcel Brands en Earnie Stewart de waarheid niet in zijn geheel naar buiten hebben gebracht omtrent de zogenaamde steun, vertrouwen en het draagvlak voor nog een seizoen Ruud van Nistelrooij bij PSV.

‘Ruud had niet het gevoel dat de spelers hem lieten vallen maar hij voelde te weinig vertrouwen vanuit de directie en de staf’, gaat Valckx in onderstaande video verder.


Vorig artikelRutten geeft toe dat er teveel discussies met Van Nistelrooij waren: ‘Wilde ik mezelf niet nog een jaar aandoen’
Volgend artikelHet zit wel goed tussen Roger Schmidt en zijn spelers, bejubelde Schmidt viert landstitel in Lissabon

1 REACTIE

  1. Brands is de eerste persoon die gewipt had moeten worden . zijn uitstraling voor een club als PSV is al onvoldoende .Goed voor RKC niet meer en niet minder .Bij Evrton ook niet het beoogde resultaat .Bij PSV was het toch Philip cocu die had de uitstraling wel en nog .Dus een advies pak Philip Cocu terig >Ook slot kan aan deze persoonlijkheid niet tippen . Ook Bosz is niet de beoogde persoon voor PSV te eigen gereid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in