Home Nieuws Uitspraken Derrick Luckassen: Pechvogel of forceren van transfer?

Uitspraken Derrick Luckassen: Pechvogel of forceren van transfer?

824
0

Derrick Luckassen baarde deze week opzien met zijn ferme uitspraken over zijn toekomst bij PSV.

De ongewoon scherpe teksten van Luckassen komen hem op veel kritiek te staan. De PSV aanhang had al geen al te hoge pet op van Luckassen maar dat is er na zijn uitspraken bepaald niet beter op geworden.


PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad denkt er zo het zijne van. Elfrink ziet het als een poging om een transfer te forceren.

Helemaal verrassend was het standpunt van Luckassen niet voor Elfrink. “Eerder had hij al wel gezegd dat hij niet onder Mark van Bommel terug wilde komen bij PSV”, aldus de PSV-watcher bij FC Afkicken.

Elfrink vindt dat de schuld van het mislukte huwelijk tussen PSV en Luckassen niet helemaal alleen op het conto van de speler is te schuiven. De factor pech speelt ook een rol.

“Ik kon me daar wel iets iets bij voorstellen, want Luckassen is vorig jaar na het debacle in de Champions League-voorronde tegen FC Basel compleet van het toneel verdwenen. Van een basisplaats naar meetrainen met Jong PSV. Dat was een wat wonderlijke situatie, maar dit is een buitengewoon ongelukkig huwelijk geweest.”

“Natuurlijk achtervolgde de pechduivel hem ook wel een beetje. Hij heeft een aantal goede wedstrijden gespeeld, maar hij is nooit de sterke, constante verdediger geworden die PSV nodig had”, aldus Elfrink, die wel verbaasd is door de timing van de scherpe uitspraken van Luckassen.

“Zeker in dit soort tijden denk ik: waarom zou je dit nu naar buiten brengen? Hij wil natuurlijk een transfer gaan maken. Hij heeft zich kennelijk écht niet fijn gevoeld bij PSV, anders is dit heel voorbarig”, aldus Elfrink over de uitspraken van Luckassen.


Facebook Comments