Home Nieuws Uitspraak Lasse Schone in kleedkamer PSV

Uitspraak Lasse Schone in kleedkamer PSV

180
0

Een uitspraak van Lasse Schöne van afgelopen woensdag zette de selectie van PSV op scherp.

Jorrit Hendrix en Denzel Dumfries gaven na afloop van PSV – Ajax aan dat de Ajax middenvelder min of meer voor extra motivatie zorgde. In april jongstleden sprak de middenvelder van de Amsterdammers al soortgelijke bewoordingen uit.

De quote van de middenvelder van Ajax hing dan deze keer ook geprint in de kleedkamer. “Ik hoorde al uitspraken dat zij na deze speelronde bovenaan zouden staan, maar dat is wel anders gelopen”, aldus Jorrit Hendrix in gesprek met De Telegraaf. “Dit geeft natuurlijk een heerlijk gevoel. We zijn nog niet waar we willen en kunnen zijn, maar zo’n overwinning op Ajax geeft natuurlijk wel vertrouwen.”

Samen met Pablo Rosario had Hendrix het middenveld helemaal onder controle. “Met name in de eerste helft hebben we Ajax afgetroefd. We hebben ze onder druk gezet en niet in hun spel laten komen”, zo gaf hij aan. “Na rust weet je dat ze gaan komen, zij willen er natuurlijk niet met 3-0 of meer afgaan. We hebben ons ook in die tweede helft goed staande gehouden.”

Ook Steven Bergwijn deelde na afloop een sneer uit aan tegenstander Ajax. ‘Je moet het op het veld laten zien, je moet niet praten maar doen’.


Vorig artikelVan Bommel tevreden over progressie PSV
Volgend artikelVeel lof voor conditioneel sterke Denzel Dumfries

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in