Home Nieuws Uitschakeling in bekertoernooi komt hard aan

Uitschakeling in bekertoernooi komt hard aan

362
0

PSV liet zich woensdagavond de kaas van het brood eten. Op sociale media viel er na 25 minuten al veel teleurstelling te bespeuren.

Het dramatische spel en de tegendoelpunten zorgden voor veel verontwaardiging onder de achterban. Na 25 minuten had Pablo Rosario al zeven keer balverlies geleden en was hij verantwoordelijk voor de tweede tegentreffer. Gezegd moet worden dat Sangaré ook een zwakke wedstrijd speelde maar in ieder geval nog power en wilskracht wist uit te stralen. Pablo Rosario straalt in zijn geheel niets uit en dat is veel fans een doorn in het oog geworden.


Er zijn coaches die een speler meteen naar de kant halen na zo’n dramatisch begin maar Pablo Rosario heeft oneindig veel krediet bij Roger Schmidt en eerder ook onder Faber en Mark van Bommel. De schade na de 1-0 en 2-0 van Ajax, kinderlijk weggegeven doelpunten, was te groot om nog te herstellen.

De uitschakeling kwam ook bij de spelers hard aan. In gesprek met ESPN gaf Denzel Dumfries aan erg teleurgesteld te zijn. “Je wil graag doorbekeren en dan is het zonde dat je zo wordt uitgeschakeld”, aldus Dumfries. “Ik ben teleurgesteld op het resultaat, maar zeker ook op de manier waarop. Als je ziet hoe makkelijk wij die twee goals weggeven. Vooraf zeggen we tegen elkaar dat we de linies kort bij elkaar moeten houden. Je moet dan alleen druk op de bal houden en dan zie je dat je overal een stapje te laat komt. Dat is zuur.”

In de tweede helft liep het beter maar de schade was te groot om nog te herstellen. “Je weet dat er van alles kan gebeuren. Je maakt de 2-1 en op dat moment denk je dat het er nog in zit”, zo gaf hij aan. “Het ontbrak helaas net aan het laatste stukje voor de goal.”

Door de eerste prijs kan nu een streep worden gezet. “Dat is een feit”, zei hij daarover. “We moeten nu door en ons nu focussen op de twee competities waar we nu nog actief in zijn. Dat is wat we moeten doen.”


Facebook Comments Box