Home Nieuws Uitmuntend spelende Olivier Boscagli traint weer mee maar is alsnog twijfelachtig voor...

Uitmuntend spelende Olivier Boscagli traint weer mee maar is alsnog twijfelachtig voor woensdag

1283
0

Olivier Boscagli is bijna onmisbaar geworden voor PSV. De Franse verdediger speelt als nooit tevoren zo goed en is erg belangrijk in de opbouw.

Met de Fransman centraal achterin speelt PSV van achteruit gedegen en verzorgd voetbal. De opbouwende en verdedigende kwaliteiten van Boscagli worden door Peter Bosz steeds op juiste waarde geschat en de Fransman is dan ook vrijwel steeds de eerste speler die op het wedstrijdformulier geposteerd wordt.

Ook op Ibrox Park bleek Boscagli uitblinker te zijn, al stapte hij net voor de 2-1 wel even verkeerd uit, waardoor de counter haar aanvang kreeg. De 1-1 van Sangaré begon overigens bij ook bij Boscagli, die besloot ‘over te steken’ en een scherpe voorzet te produceren.

Boscagli viel echter geblesseerd uit in de slotfase en zijn herstel verloopt niet helemaal naar wens, meldt het Eindhovens Dagblad. Boscagli traint inmiddels wel weer mee, maar het is nog niet helemaal een uitgemaakte zaak dat de Fransman ook in actie kan komen tegen Rangers FC.

Boscagli viel in de negentigste minuut geblesseerd uit tegen Rangers. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de kwetsuur relatief meevalt en er kan ook al weer getraind worden. Of hij ook inzetbaar is in de cruciale return is nog niet duidelijk. Daar geeft trainer Peter Bosz dinsdag pas uitsluitsel over. Het zou in ieder geval een enorme aderlating zijn mocht Boscagli niet kunnen spelen tegen Rangers.

André Ramalho verliet ook voortijdig het veld maar is juist weer niet twijfelachtig voor de ontmoeting van woensdag. Peter Bosz lijkt in te zetten op het kunnen meespelen van zowel Boscagli als Ramalho.


Vorig artikelItaliaanse club biedt op Livano Comenencia
Volgend artikelPeter Bosz is tegenover de NOS duidelijk over ‘ballen de tribune in jagen’: ‘Je gaat nu dingen door elkaar halen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in