Home Nieuws Uitgesproken Noa Lang neemt geen blad voor de mond over PSV interesse...

Uitgesproken Noa Lang neemt geen blad voor de mond over PSV interesse en kraakt Feyenoord hard af

15789
0

Noa Lang ziet een transfer naar PSV duidelijk zitten. De aanvaller die bij Club Brugge nog net niet op een dood spoor zit, spreekt zich bijna dagelijks uit over een gang naar de Eredivisie.

PSV wordt al enkele weken achtereen gekoppeld aan Lang en naar nu blijkt is die interesse niet alleen wederzijds maar ook concreet geworden. Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International wisten donderdag al te melden dat PSV concreet wordt voor Lang. Dat Club Brugge daarbij een lastige en zware gesprekspartner zal gaan worden, staat al stevig vast inmiddels. De werkgever van Lang wenst vele miljoenen euro’s voor haar buitenspeler te ontvangen.

De Belgie-kenner Jan Boskamp meldde deze week al dat PSV nadrukkelijk contact zocht met de zaakwaarnemers van Noa Lang ten einde een transfer in gang te gaan zetten. De hoofdrolspeler zelf draait er bepaald niet omheen weet links en rechts te verkondigen dat PSV een goede volgende bestemming voor hem is.

Noa Lang geldt als bovengemiddeld getalenteerd maar ook bovengemiddeld uitgesproken. Lang neemt vaak geen blad voor de mond en dat komt hem geregeld op kritiek te staan. Het lijkt de 23 jarige aanvaller weinig te deren. Lang haalde deze week ook nog even stevig uit naar Feyenoord als mogelijk toekomstig werkgever. Gezien de uitspraken van de aanvaller over Feyenoord, waar hij in de jeugd nog actief was, kan de landskampioen van het lijstje gestreept worden.

Feyenoord mag als landskampioen dan wel in trek zijn maar niet bij Noa Lang, die zijn voorkeur andermaal uitspreekt. In het Ziggo Sport-programma Kick ‘T Met geeft Lang toe dat hij liever een hoger niveau nastreeft. “Kijk, ik heb bij Feyenoord een prachtige tijd gehad, hè. Maar als je echt kijkt…”

Lang wijst vervolgens mijn zijn armen het verschil aan tussen de topclubs in Nederland. “PSV en Ajax zijn helemaal hier. Feyenoord valt daar echt nog wel iets onder. In 23 jaar word je twee keer kampioen”, haalt Lang uit naar de Rotterdamse landskampioen. Lang zou echter wel openstaan voor een transfer naar de Eredivisie als PSV in beeld komt. Het is vooralsnog niet bekend of PSV en Club Brugge al contact hebben over Lang, die minimaal 10 miljoen euro zou moeten kosten.


Vorig artikelMiljoenencontract voor Sam Lammers in Glasgow, Rangers FC treft PSV mogelijk opnieuw in play-off CL
Volgend artikelJarrad Branthwaite keert PSV definitief de rug toe voor seizoen in de Premier League

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in