Home Nieuws Uitgesproken Joey Veerman reageert op missen WK in Qatar

Uitgesproken Joey Veerman reageert op missen WK in Qatar

10494
0

Joey Veerman maakt internationaal zeker stappen gezien zijn diverse treffers dit seizoen maar Louis van Gaal denkt daar tot op heden beduidend anders over.

De keuzeheer van Oranje heeft Veerman niet nodig in Qatar zo lijkt. PSV wist Arsenal mede door een goal van Veerman met 2-0 verslaan in de Europa League. Dat betekende na zijn goal tegen AS Monaco en beide treffers tegen FC Zurich dat Veerman op het internationale podium al vijf keer voor PSV wist te scoren dit seizoen.

In gesprek met RTL7 liet Veerman zijn licht schijnen op het naderende WK in Qatar. ‘Als ik heel eerlijk ben; ik zat de vorige keer bij de eerste 26 en twee weken later zit ik niet bij de eerste 39. Ik weet niet wat er gebeurd is, maar het is jammer.’ Of het Veerman verbaasd had dat hij niet bij de voorselectie zit? ‘De bondscoach heeft beslist, dus ik kan er niet heel veel aan veranderen’, zo luidde zijn politiek correcte antwoord. Ervan balen doet hij zeker. ‘Zeer zeker.’

Veerman geniet van de wedstrijden in de Europa League. ‘Als je vijf keer scoort tegen Arsenal. In Europa gaat het me sowieso wel gemakkelijk af. Twee keer tegen Monaco, twee keer tegen Zürich en nu weer gescoord. Je wil je zo goed mogelijk laten zien tegen Arsenal. Ik denk dat we dat gedaan hebben”, aldus Joey Veerman.


Vorig artikelMarcel Brands over samenwerking met Cruzeiro, Ernest Faber in Brazilië op bezoek bij Ronaldo
Volgend artikelWim Kieft (Driessen!) onder de indruk van mentaliteit Luuk de Jong: ‘De Jong was een goede geweest voor Ajax’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in