Home Nieuws UEFA komt in actie | Ongeregeldheden na afloop van Arsenal – PSV,...

UEFA komt in actie | Ongeregeldheden na afloop van Arsenal – PSV, stewards Arsenal zetten poorten open

2092
0

Het Londense Emirates Stadium was na afloop van Arsenal – PSV het decor van ongeregeldheden tussen een deel van de meegereisde PSV fans en uitdagende Arsenal fans die naast het uitvak zaten.

De groep Engelse fans vond het na afloop nodig om de meegereisde PSV aanhang te provoceren. Daarop volgde tumult dat tot ver na afloop doorgang vond. De stewards van Arsenal hadden na afloop de handen vol aan de fans in de gescheiden vakken, Ook na de wedstrijd buiten het stadion werden de fans amper van elkaar gescheiden. De stewards van Arsenal wisten na afloop van de wedstrijd vrij snel de vakken van de PSV fans open te zetten waardoor er buiten het stadion ook verschillende opstootjes ontstonden.

Net na de wedstrijd liep het uit de hand na bier gooien door de fans van Arsenal. Er vlogen verder wat stoeltjes over en weer en de Arsenal fans bleken het naar hun zin te hebben middels het blijven provoceren van de massaal meegereisde PSV aanhang. Er werd ook nog met vuurwerk gegooid, waardoor de UEFA in actie komt.

De UEFA is een disciplinaire zaak gestart tegen PSV. De UEFA maakt melding van meerdere aanklachten tegen PSV, waaronder het gooien van voorwerpen en vuurwerk en vernielingen aan het stadion van Arsenal. Verwacht wordt dat de UEFA een straf zal uitdelen aan PSV.


Vorig artikelIs Ruud van Nistelrooij te trots en tevreden na Arsenal – PSV?
Volgend artikelGeen passlijn naar ‘opnieuw onzichtbare’ Gakpo, Engelse media verschuiven aandacht naar Xavi Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in