Home Nieuws UEFA én Engelse media richten pijlen op ongekende prestaties Cody Gakpo

UEFA én Engelse media richten pijlen op ongekende prestaties Cody Gakpo

24018
0

Cody Gakpo staat nog altijd volop in de belangstelling van de media uit de grote voetballanden.

Met name in Engeland worden zijn prestaties nauwlettend in de gaten gehouden. Niet alleen omwille van de poule indeling met Arsenal maar uiteraard vanwege de nog altijd sluimerende interesse van clubs als Manchester United, Southampton, Leeds United en datzelfde Arsenal. ‘Gakpo is on fire’, melden Engelse kranten al weken achtereen als de aanvaller en aanvoerder van PSV zijn elftal weer eens op het goede spoor zet.

Ook daags na de 1-5 in Zwitserland richten de Engelse kranten zich op de aanvaller, die indruk maakte met zijn spel. The Athletic zag dat de prestaties van Gakpo grootse vormen aannemen. De cijfers spreken voor zich. Gakpo is de eerste speler die in een seizoen zowel 10 doelpunten als 10 assists weet te produceren.

Het spel van Gakpo is ook de UEFA niet ontgaan. De Europese voetbalbond houdt ook alle statistieken bij en prijst Gakpo voor zijn spel, goals en assists. Cody Gakpo maakt kans om te worden gekozen tot speler van de week in de Europa League. Gakpo behoort tot de vier genomineerden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here