Home Nieuws UEFA en Britse overheid verplaatsen Arsenal – PSV naar 20 oktober

UEFA en Britse overheid verplaatsen Arsenal – PSV naar 20 oktober

260
0

Er is een nieuwe speeldatum gevonden voor Arsenal – PSV. De uitwedstrijd in Londen, die eigen donderdagavond op de agenda stond, is verplaatst naar donderdag 20 oktober.

Vanwege de uitvaart van koningin Elizabeth is er deze week te weinig politie beschikbaar is in Londen en dus diende er snel een alternatief te worden gevonden. Met de datum van 20 oktober is er een geschikte dag gevonden. Aanvankelijk zou Arsenal op 19 oktober een competitiewedstrijd tegen Manchester City spelen, maar dat duel is verschoven. Door die verplaatsing kan Arsenal een dag later PSV ontvangen in het Emirates Stadium. Het duel begint om 19.00 uur in plaats van om 21.00 uur.

De uitwedstrijd tegen Arsenal zit voor PSV tussen twee Eredivisie-duels in. PSV speelt op zondag 16 oktober thuis tegen FC Utrecht en gaat op 22 oktober op bezoek bij FC Groningen. Aangezien er nu maar twee dagen tussen het duel met Arsenal en de wedstrijd tegen Groningen zitten, moet het duel met met FC Groningen worden verplaatst. Het is nog niet bekend wat de KNVB met die ontmoeting gaat doen. PSV wordt daarover later geïnformeerd.


Vorig artikelIn Waalwijk is men nog altijd boos: Dit is waarom Sávio niet wordt aangepakt en Vaessen en Kramer wel
Volgend artikelNieuwe speeldatum Arsenal – PSV betekent overvolle maand oktober met 9 wedstrijden in 30 dagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in