Home Nieuws UEFA bemoeit zich met grasmat Wembley voor Tottenham – PSV

UEFA bemoeit zich met grasmat Wembley voor Tottenham – PSV

20
0

De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en PSV staat onder scherp toezicht van de UEFA. De slechte staat van de grasmat van Wembley baart de UEFA grote zorgen.

De Europese voetbalbond zegt de situatie in de aanloop van het duel van Tottenham Hotspur en PSV van komende dinsdag in de Champions League uitvoerig in de gaten te houden.


“De UEFA doet er samen met de club en de directie van het stadion alles aan om veilige omstandigheden te garanderen op weg naar de volgende wedstrijd in de Champions League”, laat de Europese voetbalbond woensdag weten.

Tottenham verloor maandag de Premier League-topper tegen Manchester City met 0-1 maar van een goede wedstrijd was nauwelijks sprake door de erbarmelijke staat van het veld. Guardiola klaagde na afloop volop over de grasmat. “Dit waren geen omstandigheden waarop goed te voetballen was. Het was ongelooflijk hoeveel fouten er werden gemaakt. Ik mag hopen dat dit niet nog eens gebeurt.”

Het veld had zichtbaar zwaar geleden onder de NFL-wedstrijd van zondag tussen de Philadelphia Eagles en de Jacksonville Jaguars. Het veld zat vol kuilen en hobbels, en de krijtlijnen van het American football-veld waren amper gewist.

 


Facebook Comments