Home Nieuws Typische Premier League speler Jordy de Wijs definitief naar Queens Park Rangers

Typische Premier League speler Jordy de Wijs definitief naar Queens Park Rangers

569
0

Jordy de Wijs timmert aardig aan de weg in het voetbalgekke Engeland.

De sterke verdediger lijkt met zijn fysiek en ervaring inmiddels rijp voor de Premier League maar moet nog even genoegen nemen met het Championship. De Wijs maakt ondertussen de definitieve overstap naar Quens Park Rangers. De traditieclub uit Londen en tevens nummer negen van het Championship, huurde hem van Hull City. De Londenaren nemen hem nu over van Hull City.


De Wijs werd in januari verhuurd door Hull, dat uitkomt in de League One. Bij QPR maakte De Wijs een zeer sterke indruk. De club kocht hem van Hull en heeft hem voor drie seizoenen vastgelegd.

“Dit voelt heel erg goed. Ik ben blij dat de club vertrouwen in me heeft en de transfer definitief heeft gemaakt. Ik kijk ernaar uit om de batterij op te laden en een goede voorbereiding te draaien op het volgende seizoen”, zegt De Wijs op de clubsite van QPR.

Dor de transfer kan PSV nog een mooie som tegemoet zien. PSV verkocht De Wijs in 2018 aan Hull en krijgt volgens het Eindhovens Dagblad ‘een behoorlijke vergoeding, aangezien De Wijs jaren is opgeleid in Eindhoven’.

https://twitter.com/QPR/status/1393128958070296577?s=20

 


Facebook Comments