Home Nieuws Twijfels rond Noa Lang transfer: ‘Ik ben nog niet overtuigd van zijn...

Twijfels rond Noa Lang transfer: ‘Ik ben nog niet overtuigd van zijn meerwaarde voor PSV’

2574
0

Als schijn niet bedriegt staat PSV voor het spoedig contracteren van Noa Lang. De aanvaller van Club Brugge gaat in ieder geval vertrekken uit Belgie.

Na de interland Nederland – Italie kreeg Lang de vraag voorgelegd of hij volgend seizoen ploeggenoot is van Joey Veerman en Xavi Simons. Lang werd ook gevraagd of hij gesprekken met PSV heeft gevoerd. De antwoorden waren kort maar toch ook krachtig te noemen. Lang zei eigenlijk niet zo heel veel maar uit zijn korte uitspraken kon ook worden geconcludeerd dat er wel degelijk gesprekken met PSV hebben plaatsgevonden.

‘Ik ga eerst lekker rustig op vakantie. Mijn hoofd tot rust laten komen. Daarna zien jullie wel waar ik ben. Dan worden de knopen doorgehakt. Maar ik ga eerst even uitrusten’, aldus Lang, die een glimlach niet kon onderdrukken toen hem werd gevraagd naar eventuele gesprekken met PSV.

Ook met bondscoach Ronald Koeman heeft hij over zijn toekomst gesproken. “Ik heb hem er één keer over gesproken. Maar niet zozeer over waar ik heen moet gaan. Dat is gewoon mijn eigen keuze en dat bepaal ik zelf. Maar hij heeft wel aangegeven dat dit het moment voor mij is om weg te gaan uit België. Daar waren we het over eens”, aldus Noa Lang over zijn toekomst.

Er heerst binnen PSV kringen veel enthousiasme over de naderende transfer van Noa Lang naar PSV maar niet iedereen is daar even blij. Zo ziet René van de Kerkhof wel een meerwaarde in de komst van Lang, waar broer Willy dat niet ziet. Wel zijn de broers het eens over Georginio Wijnaldum. De beide PSV iconen zien de komst van Wijnaldum wel degelijk zitten. Dat geldt overigens ook voor de verwachte komt van de Amerikaanse spits Ricardo Pepi. Willy heeft zijn twijfels over Lang. “Ik ben nog niet overtuigd van de meerwaarde die hij zou hebben voor PSV’, aldus Willy van de Kerkhof.


Vorig artikelIs PSV een stukje dichterbij de landstitel? ‘Steijn haalt de kerst niet’ | Het voelt als in 1992, na de aanstelling van Hans Westerhof
Volgend artikelKwalijk gedrag zaakwaarnemer? | Twijfels over Ajax interesse Sambo: ‘Er is geen interesse van Ajax in Sambo’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in