Home Nieuws Twijfels rond Luiz ‘Beto’ da Silva

Twijfels rond Luiz ‘Beto’ da Silva

37
0
De Peruaans international Luiz ‘Beto’ da Silva speelt momenteel nog bij het beloftenteam maar zou in aanmerking komen om Luciano Narsingh op te volgen.
Beto da Silva moet nog wachten op zijn officiële debuut in het eerste elftal. De Peruviaan geldt als talent maar er zijn ook twijfels. Cocu vindt ook dat hij zelf de stap naar PSV 1 moet afdwingen.

Beto heeft nog geen onuitwisbare indruk achtergelaten. Hij kende blessureleed en maakte daarna wel een paar fraaie treffers, maar kon de jonge ploeg niet in meerdere duels bij de hand nemen. Cocu probeert hem op een positieve manier te prikkelen en eist meer van hem. Cocu vindt dat hij in wedstrijden en trainingen soms nog wat flegmatiek is.

De coach betrok Beto de afgelopen weken nadrukkelijk bij PSV 1, om een beter beeld van de Peruaan te krijgen en om Beto ook het gevoel te geven dat er kansen liggen. “Want dat hij kan voetballen, dat weten we wel”, zei Cocu dinsdag.

Afgelopen weekend doken verhalen op dat de vorige club van Beto (Sporting Cristal in Lima) de PSV’er nu zou willen huren, schrijft het Eindhovens Dagblad. Marcel Brands heeft daar naar eigen zeggen niets van gehoord en hoopt dat Beto de stap naar de A-selectie kan maken. “Het is niet ongebruikelijk dat jonge spelers even de tijd nodig hebben om aan te haken”, zo gaf hij aan. De Zuid-Amerikaan viel afgelopen weekend twee keer in in de oefenduels van PSV met Borussia Dortmund en SC Freiburg.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here