Home Nieuws Twijfels over top carrière: ‘Volkomen logisch dat Roger Schmidt hem niet opstelt’

Twijfels over top carrière: ‘Volkomen logisch dat Roger Schmidt hem niet opstelt’

5673
0

Is Mohamed Ihattaren nog steeds op weg naar de top of gaat hij een carrière gelijk aan die van Ismael Aissati en Zakaria Bakkali tegemoet?

Feit is dat er steeds meer twijfels zijn over toptalent Mo Ihattaren. Voor analist Aad de Mos is het in ieder geval aanleiding te twijfelen aan de toekomst van de middenvelder. De Mos denkt zelfs dat Ihattaren nooit meer de top zal gaan halen. De Mos vindt het dan ook ‘volkomen logisch’ dat Roger Schmidt hem niet opstelt.


“Als hij zijn gedrag niet snel verandert en hij met een zaakwaarnemer blijft werken die hem geen spiegel voor houdt, is Ihattaren het volgende talent over wie we straks niets meer horen”, zegt De Mos tegen het Algemeen Dagblad. “Volkomen logisch dat Roger Schmidt hem niet opstelt. Ihattaren laat het niet zien. En de waarheid ligt altijd op het veld.”

De trainer in ruste, die vaak in en rond de Herdgang te vinden is, vestigt zijn hoop op oud-voetballer Adil Ramzi, de trainer van PSV O17. “Snel weer bij de PSV-staf halen”, adviseert De Mos Ernest Faber. “Niet per se alleen voor Ihattaren; ook voor andere allochtone jongens kan iemand met zijn status en achtergrond veel betekenen.” En als Ramzi het niet lukt? “Dan lukt niemand het.”