Home Nieuws Twijfels over Steven Bergwijn

Twijfels over Steven Bergwijn

15
0

Aad de Mos heeft zijn twijfels over het aanwezige talent van Steven bergwijn. De Mos haalt diverse talanten aan en wijst op het aanwezige potentieel maar stelt tegelijk vast dat diverse talenten vastlopen in hun vroege vertrek naar het buitenland.

“Als-ie echt goed is, dan is het nooit te vroeg om hem op te stellen”, oordeelt Aad de Mos in het Eindhovens Dagblad. “De vraag is alleen wel of Bergwijn het allemaal kan waarmaken. Ik vind het geen exceptioneel talent. Van Basten, Rijkaard, Vanenburg; daarvan wist je dat het internationals zouden worden. Al heeft Bergwijn zeker potentie.”

De Mos weet dat meer zeer goede jeugdspelers in het verleden niet doorbraken op het hoogste niveau. “Kijk naar Quincy, die speelt nu bij NEC. En hoe is het nu met Bakkali en Kishna?”, vraagt De Mos. Hij stelt dat het belangrijk is ‘wat zich tussen de oren afspeelt’. “Maar de staf van PSV heb ik hoog zitten. Depay brachten ze op het juiste moment. Voor Memphis werd een bepaald traject uitgestippeld, waardoor hij rustig kon wennen. Als diezelfde route wordt gevolgd, dan kan Bergwijn via invalbeurten ook langzaam doorgroeien. Het zal met vallen en opstaan gaan, maar hij is in goede handen”, besluit de voormalig trainer.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here