Home Nieuws Twijfels over kracht PSV én Feyenoord

Twijfels over kracht PSV én Feyenoord

666
0

Joop Hiele heeft zo zijn twijfels over de kracht van de elftallen van PSV en Feyenoord.

Hiele, oud keeper en keeperstrainer, was in het verleden zowel werkzaam bij PSV als bij Feyenoord. Hiele neemt de revival van afgelopen weken van PSV niet al te serieus.


Feyenoord mag dan een sterke serie achter de rug hebben maar de keeperstrainer is niet echt onder de indruk van het elftal. Hiele vindt Feyenoord een collectief maar ziet geen bijzondere spelers.

PSV daarentegen moet het volgens Hiele vooral hebben van Donyell Malen en Steven Bergwijn, maar Malen is geblesseerd en Bergwijn vertrok tijdens de vorige transferperiode naar Tottenham Hotspur. “PSV is nog steeds wel zoekende hoor, het is niet meer van de laatste jaren”, aldus Hiele bij FC Rijnmond.

“Ik vind ze achterin heel kwestbaar, op het middenveld zijn het allemaal eenheidsworsten. En voorin waren ze te afhankelijk van Donyell Malen en Steven Bergwijn. Die zijn allebei niet aanwezig, wie moet het dan gaan doen voor ze? Ihattaren is een jongen van achttien jaar. Mag je bepaalde dingen verwachten? Ja, maar ga dat niet overdrijven.”

Hiele denkt dan ook niet dat er een goed resultaat inzit voor PSV in het eigen Philips Stadion. “Als ik kijk naar hoe ze spelen, Feyenoord en PSV, dan zijn ze allebei nog wel zoekende. Buiten het feit dat ze allebei goede resultaten gehaald hebben de laatste weken. Ik betwijfel of PSV zo veel creatief vermogen heeft om het Feyenoord-blok uit elkaar te spelen”, sluit de oud-doelman van Feyenoord af.


Facebook Comments