Home Nieuws Twijfels over huurdeal Maximiliano Romero, gaat PSV wel akkoord met Argentijns voorstel?

Twijfels over huurdeal Maximiliano Romero, gaat PSV wel akkoord met Argentijns voorstel?

1913
0

In Argentinië is men zeker van de aanstaande deal tussen PSV en Racing Club. Maximiliano Romero zal op korte termijn de transfer naar betreffende Argentijnse club gaan maken.

Waar men in het Zuid-Amerika zeker is van de op handen zijnde deal, houdt het Eindhovens Dagblad nog een slag om de arm. PSV zou namelijk twijfelen aan de door de Argentijnse club geschepte voorwaarden. PSV zou namelijk het contract van Romero opnieuw moeten gaan verlengen om enige zekerheid te kunnen stellen na afloop van de huurdeal met de Argentijnen.

Racing Club is namelijk voornemens Romero voor anderhalf jaar te huren maar het Eindhovens Dagblad twijfelt of PSV dat wel ziet zitten op dit moment. PSV leek in te zetten op een transfersom van enkele miljoenen euro’s, maar volgens berichtgeving uit Argentinië hebben de clubs elkaar gevonden in een huurconstructie. Een logisch gevolg is dat PSV het contract moet gaan openbreken en verlengen. De gesprekken tussen PSV en Racing Club waren vorige week al in volle gang, maar een directe verkoop lijkt er nog niet in te zitten.

Volgens het Eindhovens Dagblad is de belangstelling voor Romero ontstaan dankzij Fernando Gago, de trainer van Racing Club die bij Vélez Sarsfield al met Romero samenspeelde. PSV verhuurde Romero enkele seizoenen terug aan Vélez Sarsfield.


Vorig artikelArgentijnse media: Romero voor anderhalf jaar op huurbasis naar Racing Club
Volgend artikelWalk of Fame naast het Philips Stadion, PSV start uniek initiatief voor PSV sterren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in