Home Nieuws Twijfels alom na signaal van Nistelrooij: ‘Ik vraag me af of ze...

Twijfels alom na signaal van Nistelrooij: ‘Ik vraag me af of ze er in Eindhoven écht in geloven’

1676
0

Willem van Hanegem vraagt zich af of ze wel echt in de landstitel geloven bij PSV. Geloof in succes en geloof in een nieuwe landstitel.

Van Hanegem heeft namelijk zo zijn bedenkingen hij de huidige stand van zaken bij PSV. De AD columnist doelt op de inmiddels 4 nederlagen in de competitie en de matige resultaten in de competitie. Van Hanegem wijst naar Ruud van Nistelrooij, die hij het verkeerde signaal vindt afgeven in Eindhoven, nu Cody Gakpo vertrokken is. Van Hanegem verbaast zich ook over Joey Veerman.

PSV maakte geen beste indruk tegen Sparta. ‘Ik vraag me af of ze er in Eindhoven écht in geloven’, schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. ‘Ik snap niet dat Ruud van Nistelrooij zegt dat de kans op de titel veel kleiner is geworden nu Cody Gakpo weg is. Waarom zou je dat nou zeggen? Wat voor signaal geef je dan af bij een topclub?’

‘Toen Luuk de Jong wegviel eerder in het seizoen kropen ze ook al in zo’n bescheiden rol in Eindhoven’, gaat van Hanegem verder. ‘PSV moet nu zeggen: dit Ajax hebben we al verslagen, die club kunnen we hebben, ook zonder Gakpo. En ook niet zeuren over een struikelpartijtje van Teze en daar een penalty voor willen hebben. Goed gezien van arbiter Sander van der Eijk.’

Ook richt Van Hanegem zijn pijlen op Veerman, die boos van het veld ging tegen Sparta. ‘De manier waarop Veerman zich gedraagt na een wissel is ook een dingetje. Want je mag hem niet wisselen hè, krijg ik het idee. Van Nistelrooij vond het meevallen. Dat snap ik van hem wel, want hij brak zelf af en toe het halve stadion af als hij er werd uitgehaald. Weet je wat die Veerman moet doen? PSV dinsdag op het Kasteel wel langs Sparta helpen in het bekertoernooi. En dan tegen zijn trainer zeggen: je eist meer van mij en daar moet ik eigenlijk ontzettend blij mee zijn in plaats van mijn gejammer’, aldus Willem van Hanegem.


Vorig artikelDe eerste wedstrijd van 2023 | Is de hand van Ruud van Nistelrooij zichtbaar?
Volgend artikelDit was het debuut van Cody Gakpo voor Liverpool FC, fans heten Gakpo welkom met spandoeken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in