Home Nieuws Twijfels alom bij Sangaré | Nottingham wil Liverpool aftroeven en biedt 35...

Twijfels alom bij Sangaré | Nottingham wil Liverpool aftroeven en biedt 35 miljoen euro

3780
0

Ibrahim Sangaré hoeft slechts ja te zeggen en de Ivoriaan is speler van Nottingham Forest.

PSV heeft een nieuw bod van 35 miljoen ontvangen vanuit Nottingham Forest, zo meldt het Eindhovens Dagblad na de Champions League-winst op Rangers FC. Nottingham Forest heeft het eerdere bod van 35 miljoen opgeschaald en is nu bereid om 35 miljoen euro te betalen. Daarmee weet de Engelse Premier League-club clausule van Sangaré komt.

De Ivoriaan is echter nog niet zeker van een transfer omwille van zogenaamde twijfels over zijn toekomst. Nottingham Forest is precies een jaar in de weer met de Ivoriaan, die twijfelt over een transfer naar de middenmoter van de Premier League. Sangaré zet natuurlijk in op een club met meer statuur en uitstraling maar de vraag is of dat niet te hooggegrepen is.

Engelse media, om precies te zijn TeamTalk, pakte woensdag uit met het bericht dat Liverpool iedere andere Engelse Premier League-club wenst af te troeven in de strijd om de handtekening van de Ivoriaan. Inmiddels bevestigde TeamTalk tegenover PSV Inside dat Ibrahim Sangaré inderdaad hoog op het lijstje van manager Jurgen Klopp staat omwille van vertrekkende middenvelders bij Liverpool. Nottingham Forest wil de club van Cody Gakpo echter aftroeven en Sangaré na een jaar interesse dan eindelijk binnenhalen.

Nottingham Forest pakt eindelijk ook echt door, met het bod van 35 miljoen maar twijfels alom bij Sangaré. De afkoopclausule staat nog altijd op 37.5 miljoen euro maar het verschil lijkt een overbrugbaar gat te zijn waar PSV normaal gesproken akkoord over zou geraken met de Engelse club. Maar zoals gezegd twijfels alom bij de Ivoriaan, die toch snel een beslissing zal moeten gaan nemen gezien het naderende einde van het window

PSV staat meer dan open voor een vertrek van de middenvelder, die nog altijd hele goede wedstrijden afwisselt met zeer matige optredens. Met de transfersom die zal gaan ontvangen voor de controleur, kunnen Hirving Lozano en een centrale verdediger binnengehaald worden. Ook wordt Aster Vranckx al enige tijd genoemd als de eventuele opvolger van Sangaré.


Vorig artikelPSV geeft de strijd om Davinson Sánchez niet op
Volgend artikelNiet iedereen staat achter de transfer van Hirving Lozano: ‘Past niet in het spel van Bosz’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in