Home Nieuws Twijfelende Narsingh weet waar het aan schort

Twijfelende Narsingh weet waar het aan schort

11
1

Het zou niet fair zijn om Luciano Narsigh de schuld te geven van het puntenverlies tegen Feyenoord of eerder tegen Atlético maar feit is wel dat Narsingh op beslissende momenten vaak faalt in de afronding. De buitenspeler heeft grote moeite om zijn kansen te verzilveren en het heeft er alle schijn van dat totale twijfel zich meester maakt van de gedachten van Narsingh op de beslissende momenten voor de goal. Oftewel, een gebrek aan handelingssnelheid.

De halve pass cq. assist op Luuk de Jong in de 2e helft was meer dan exemplarisch voor de voetballer Narsingh. Het was geen pass, geen voorzet en ook geen schot op doel; het was eigenlijk helemaal niks. Het zorgde ervoor dat Luuk de Jong in vrije positie de bal over de achterlijn zag rollen. Wéér net niet en wéér die twijfel bij Narsingh. “Rendement.” Dat is volgens Luciano Narsingh het enige element waar het momenteel aan schort bij PSV.

“We hadden gewoon de kansen moeten afmaken. Ik vond dat we goed speelden, vooral in de eerste helft. We creëerden veel kansen, ze gingen er alleen niet in. We bleven in de tweede helft voor het doelpunt gaan, maar Feyenoord was helaas effectiever”, aldus Narsingh. Een verschil in scherpte gaf volgens hem de doorslag. “Zij hebben niet echt veel gecreëerd, maar Eric Botteghin kreeg één kans en die verzilverde hij meteen. Ik ben liever minder gevaarlijk en dat ik wél scoor, dan zoals het tegen Feyenoord ging. Nu ben ik wel gevaarlijk, maar hebben we geen punten. Dat voelt gewoon kut”, stelt Narsingh, die twee goede kansen kreeg. “Bij de eerste kwam Karim El Ahmadi er net aan met een sliding. Bij de tweede wilde ik de bal naar Luuk passen, terwijl ik misschien zelf had moeten schieten.We zijn gewoon gevaarlijk en creëren nog genoeg kansen. Van de twee of drie kansen moet je er gewoon minimaal één maken, alleen doen we dat op het moment even niet. Naast mij hadden ook Luuk de Jong en Gastón Pereiro wat kansen tegen Feyenoord. Als die er wel in gaan, dan spreek je gewoon van een goede wedstrijd”.

Narsingh vindt Feyenoord ook duidelijk gegroeid, ten opzichte van de met 1-0 gewonnen wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal van twee maanden terug. “Feyenoord geeft nu minder weg dan eerder. Ze hebben een goed team gebouwd, ze zijn meer op elkaar ingespeeld”, aldus de snelheidsduivel, die weet dat Feyenoord nu vijf punten los staat. “We hebben van te voren al gezegd dat zij een titelkandidaat zijn. Ze gaan meedoen, zeker.”


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here