Home Nieuws RTV Oost haalt uit: ‘Wat een angst moet er in Van Nistelrooij...

RTV Oost haalt uit: ‘Wat een angst moet er in Van Nistelrooij en Rutten zitten’

5468
0

De nederlaag van FC Twente in het Philips Stadion lijkt klaarblijkelijk nog niet geheel te zijn verwerkt.

Het Twentse medium RTV Oost weet middels het programma De Oosttribune te concluderen dat er voor FC Twente veel meer in had gezeten in Eindhoven. Men trekt bij RTV Oost de conclusie dat FC Twente veel te slordig was om aanspraak te maken op een resultaat tegen een PSV, dat door de ogen van RTV Oost verre van groots was.

Ron Jans vertelde na afloop niet blij te zijn met het spel van zijn ploeg. Jans wees naar enkele individuen. Jan van Staa is het eens met Jans. “Ja, dat zien we terug”, legt Jan van Staa uit. “Soms in kleinere wedstrijden thuis, kun je dit nog wel verbloemen. Maar niet in dit soort wedstrijden waar het om details gaat. PSV was ook niet in grootse doen. FC Twente was in bepaalde momenten niets minder. Maar de fouten die ze maken, mag je gewoon niet maken op dit niveau. Met de tweede tegentreffer heb je dat ook. Het was net 1-1 en je kunt bijna 1-2 maken. Bij de 2-1 is het Brenet die buitenspel opheft. Dat zijn momenten dat je om je heen moet kijken. Als je die jongen een meter van het doel laat koppen, dan ben je kansloos.”

“Op dat moment het Twente het momentum”, gaat FC Twente-watcher Tijmen van Wissing verder. “Vlap die weer mist, gewoon een honderd procent kans. Maar direct na de pauze had ik verwacht dat Twente er overheen zou gaan. Ik vond PSV ook heel angstig. Ook die wissels, wat een angst moet er ook in Van Nistelrooij en Rutten zitten. Ze stonden op eigen helft, dan haalt hij Silva eraf en Gutierrez wordt gebracht. Mauro jr. wordt hangend rechtsbuiten gepositioneerd omdat Bakayoko naar de kant gaat. Het waren wel hele angstige wissels. Daar had FC Twente van moeten profiteren. Maar Twente mag daar helemaal niet over spreken als je zo de doelpunten weggeeft”, klinkt het.


Vorig artikelPSV bevestigt interesse Paris Saint-Germain voor Bakayoko, maar meer clubs tonen interesse
Volgend artikelDe Telegraaf verdeeld in twee kampen over Joey Veerman: ‘Als je ziet hoe hij loopt te voetballen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in