Home Nieuws Twente trainer Jans over wisselend presterende Drommel: ‘Niet erg als Joël zaterdag...

Twente trainer Jans over wisselend presterende Drommel: ‘Niet erg als Joël zaterdag zenuwachtig is’

424
0

FC Twente-trainer Ron Jans kijkt uit naar de ontmoeting met PSV en Joel Drommel in het bijzonder.

Jans is positief over Drommel maar spreekt ook uit dat de keeper uit Bussum soms wisselvallig weet te presteren. “Ik heb een jaar heel prettig met Joël gewerkt”, zegt Jans voor de camera van 1Twente. Jans ziet dat er bij PSV nog steeds wisselend succes is voor Drommel. Over het vorige seizoen van Drommel in Enschede zegt Jans het volgende:

“Ik vind dat hij de eerste helft van het seizoen echt heel erg goed was. De tweede helft was het in sommige wedstrijden wat wisselend, maar over het algemeen heb ik heerlijk met hem gewerkt. Het is een fijne jongen”, aldus de coach over afgelopen seizoen met Drommel.

“Maar ik hoop wel dat hij zaterdag een beetje de prikkels en ook de druk bij een topclub voelt, ook als je tegen je oude clubje speelt.”, vervolgt Jans. “Als Joël een beetje zenuwachtig is, zou ik dat helemaal niet erg vinden. Alleen: als we winnen dan hoop ik niet dat het door een fout is van Joël, maar dat het door een goede actie van ons is.”

Zaterdagmiddag zal ook Michael Sadílek als basisspeler het Philips Stadion betreden. “Het voelt voor mij wat onnatuurlijk om tegen PSV te spelen. Maar binnen de lijnen vergeet ik dat echt wel. PSV wens ik altijd drie punten toe, behalve als ik zelf tegen de club speel. Ik heb fantastische herinneringen in Eindhoven, waar ik door iedereen altijd goed ben opgevangen en de stap naar het profvoetbal heb mogen zetten. Dat zal ik nooit vergeten”, aldus de Tsjechische middenvelder, die naar eigen zeggen nog iedere wedstrijd van PSV kijkt.

Het huurcontract loopt nog ruim anderhalf jaar door, maar FC Twente heeft een optie tot koop in de huurdeal met PSV op laten nemen. “Dat is niet helemaal in mijn handen. Ik kan alleen maar mijn best doen en na de winterstop zal hier meer duidelijk over worden. Altijd spelen, is voor mij het belangrijkste”, aldus Michael Sadílek.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here