Home Nieuws Twente trainer Hake verwacht loodzware avond

Twente trainer Hake verwacht loodzware avond

12
0

Twente trainer Hake verwacht een loodzware avond in Eindhoven. De club uit Enschede had feitelijk niet meer aan de competitie op het hoogste niveau in Nederland mogen beginnen dit seizoen maar wonder boven wonder staat de club na al het wanbeleid toch in het linkerrijtje.

“De prestaties van PSV in de competitie zijn qua resultaten vergelijkbaar met vorig jaar”, zegt de Twente-trainer Hake op de clubwebsite van FC Twente. De nuchtere trainer overleefde alle Twentse stormen maar is ook trainer omdat de club een ‘duurdere’ trainer niet kan betalen.


“Wat opvalt is dat ze in verhouding met vorig jaar minder goals maken, al krijgen ze wel genoeg kansen om de wedstrijden te beslissen. Het spel van PSV ziet er goed uit en in de wedstrijden waarin ze nadrukkelijk op de helft van de tegenstander spelen zijn ze in staat goed door te combineren. Met Pröpper en Ramselaar heeft PSV jongens die daar in de kleine ruimte goed op kunnen anticiperen.”

Durf moet volgens Hake voor Twente het sleutelwoord zijn in Eindhoven. “Wij willen zaterdag graag laten zien dat we ook tegen een grote club als PSV goed kunnen spelen, zoals we dat in de wedstrijden hiervoor hebben gedaan. Daar is alle lof voor geweest en dat willen we ook nu laten zien. Tegen PSV ligt er voor ons een grote, maar ook mooie uitdaging. Kleine fouten die tegen Go Ahead Eagles of Roda JC niet werden afgestraft, zijn tegen PSV dodelijk. We moeten gegroepeerd en compact spelen om de ruimtes niet weg te geven, maar we moeten ook lef tonen”, aldus Hake.


Facebook Comments